Duci kismamák! Tudnátok segíteni?
1/20 A kérdező kommentje:
De lüke vagyok! Itt a kép!
[link]
14 hetes vagyok, és semmi, de semmi nem látszik.
Valószínűleg jó sokáig nem is fog.
Viszont a régi ruháim mind jók.
2013. okt. 30. 12:29
Ezt így nem lehet általánosítani. Sok mindentől függ,hogy mikor kezd látványosan nőni a pocakod. PL: hol tapad a lepény. Mennyire széles a csípőd. Főleg,hogy első baba nem hiszem,hogy nagyon hamar látszódna. Képet nem tudok mutatni de ha emlékeim nem csalnak nekem sem látszódott hamar az első. Most várom a 4. babát 25 hetes vagyok de most már van rendes hasam.
2013. okt. 30. 12:29
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítetek! Az a baj, hogy elég erős a csípőm is , s nagymamámra ütöttem, aki ha hízott mind hasra ment. De főleg gyomorra. Fél éve nem szedek fogamzásgátlót. Már kisírtam -e miatt a szemeimet, mert ahogy abbahagytam, kezdtem szétrepedni és csak hízni és hízni! Úgy szinte már alig ettem valamit! Egyedül a párom tartotta és tartja bennem a lelket, hogy a külsőm már nem a régi! Sosem voltam egy vékony lány, de volt mit fogni rajtam! S szép volt a bőröm , hajam, mindenem... :( Egyedül a picúrka és a szerelmem miatt tudok továbblépni! Ha ezt kaptam az élettől , hát elfogadom!
NE foglalkozz a súlyoddal drága:)
Egy kismama mindig ragyog azzal foglalkozz hogy anya leszel:) a világ legcsodálatosabb dolga történik veled lehetsz gebe vagy duci ahogy nevezed magad akkor és szép vagy!
majd leadod szülés után:) a has mérte meg nem lényeg én 60kilóval kezdtem a terhességem 20.héten kezedett el látszani vmi nyafogtam mér nem nő a hasam aztán akkor lett a végére hogy csak szenvedtem vele és szana szét szakadt a bőröm!Szóval... én le is adtam pedig 23kilót híztam:):)
Úgyhogy jó baba várást:) Mással meg ne foglalkozz amúgy sem divat már a gebeség:)
2013. okt. 30. 12:35
Ja és én is 22évesen lettem terhes jelenleg most nov.1jén lesz a kislányom 1 éves:)
(előző kommenttelő)
2013. okt. 30. 12:37
33 éves vagyok, 90 kilósan kezdtem a terhességet, lombikos baba.
22 hetes múltam, és eddig 1 kilót híztam, a 16.hét környékén kezdett látszani a hasam, sehova máshova nem híztam.
Ne ezzel törődj, hanem a babának örvendj. :)
2013. okt. 30. 13:00
Olyasmi alkatú vagyok mint te. Kb. 23-24 hetesen kezdett látszódni, hogy nem kövér vagyok, hanem terhes, de a ruháimba már 13 hetesen nem fértem a puffadás miatt. Emlékszem, 20 hetes voltam amikor menni készültünk valahova, én meg a tükör előtt sírtam, hogy nem is látszik a terhességem, csak a kövérség :D Persze a végére akkora hasam lett, hogy le se tudtam volna tagadni. Összesen 6 kg-t szedtem fel, ebből több, mint 3.5 kg volt a baba.
2013. okt. 30. 13:14
9/20 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok, hogy hietetlen. Köszönöm a bíztató szavakat! Elmondhatatlanul sokat számít! Életem egyik legszebb szakasza ez, s igyekszem csak a szépet látni benne! Köszönöm nektek. Hatalmas puszi!
25. hétől fog kismama pocakod lenni, és télleg súlyokat majd leadod ha baba megszületik akkor. Férjed meg jó,hogy ilyenek szeret és elfogadja test alkatodat.
2013. okt. 30. 15:13
Kapcsolódó kérdések: