24hetes vok! 48kg lettem terhes, és most 56kg vok! Az elmúlt 2hónapba 3kg híztam! De nem vok se molett se kövér! Ez sok nagyon? Mert a védő nő szerint sok! És még van hátra 4hónap!
Ha sokat hízol az a baj,ha keveset az a baj.Manapság az átlag hízás szerintem 15kg a terhesség alatt.Sőt....
Én is 17 kg híztam.Ugyh szerintem nem sok.Lehet h a pl.32hétig csak 1 kilót hízol.
szia! én 25 hetes vagyok. 170cm 46 kilóról indultam. szóval kicsit véznácska voltam (volt egy betegségem régebben)
most 52 kiló vagyok. és az utolsó hónapban 3-at szedtem fel. úgy tűnik ez a tendencia maradandó. nálam is csak a poci kerekedik, meg talán kicsit a comb, fenék. nekem nem mondták hogy sok, azt sem hogy kevés. de igazából nem is szeretném visszafogni magam, és nem tudok ennél többet enni, úgyhogy mondhatnának bármit, sajnos...
igaza van , aki azt írta, hogy végül is semmi sem jó nekik. :) az biztos 40 kilót ne hízz mint a barátnőm! az sok és veszélyes, és tönkretesz...
Ugyanmár... 8 kg dehogyis sok. Legalábbis neked nem!
Ne foglalkozz a védőnővel, legalábbis próbáld meg, jobban jársz! :))
Kb. én is ilyen paraméterekkel hordtam ki mindkét terhességemet,és borzalasan örültem neki,hogy jó rám az s-méret.Ne aggódj,a védőnő szava nem szentirás.Egyél nyugodtan,azt amit kívánsz,15-kg-ig belefér.
Viszont az utolsó hónapokban nő a baba is+ a vizededés is ijesztő lehet majd!
Ui:az utolsó terhesgondozáson/kb.36 hét/ mérik utoljára a súlyodat:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!