Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes vok! 48kg lettem...

24hetes vok! 48kg lettem terhes, és most 56kg vok! Az elmúlt 2hónapba 3kg híztam! De nem vok se molett se kövér! Ez sok nagyon? Mert a védő nő szerint sok! És még van hátra 4hónap!

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 11:26
 1/10 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam,mert havonta 3kg-ot!És vok 161 cm er!
2010. febr. 5. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat hízol az a baj,ha keveset az a baj.Manapság az átlag hízás szerintem 15kg a terhesség alatt.Sőt....

Én is 17 kg híztam.Ugyh szerintem nem sok.Lehet h a pl.32hétig csak 1 kilót hízol.

2010. febr. 5. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nem sok. Én most vagyok 32 hetes, én is 160 cm vagyok és 64 kg-ról kezdtem és most 78 kg körül vagyok. Ne legyél megriadva. Ha vigyázol hogy mit eszel és hogy hányszor akkor nem lesz semmi gond. Én is az elején azt hittem hogy sokat híztam de nem volt semmi gond. Arra vigyázz hogy ne egyél sósan, mert az megköti a vizet a szervezetedben és attól is nő a súlyod. Amúgy a terhesség utolsó harmadában fog nagyon megnőni a babád, úgyhogy akkor még többet fogsz nyomni.
2010. febr. 5. 12:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak az a furi nekem,hogy egyáltalán nem látszik rajtam semmi hogy híztam vna!A pocim már úgy ahogy de nagyócska!
2010. febr. 5. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szia! én 25 hetes vagyok. 170cm 46 kilóról indultam. szóval kicsit véznácska voltam (volt egy betegségem régebben)

most 52 kiló vagyok. és az utolsó hónapban 3-at szedtem fel. úgy tűnik ez a tendencia maradandó. nálam is csak a poci kerekedik, meg talán kicsit a comb, fenék. nekem nem mondták hogy sok, azt sem hogy kevés. de igazából nem is szeretném visszafogni magam, és nem tudok ennél többet enni, úgyhogy mondhatnának bármit, sajnos...

igaza van , aki azt írta, hogy végül is semmi sem jó nekik. :) az biztos 40 kilót ne hízz mint a barátnőm! az sok és veszélyes, és tönkretesz...

2010. febr. 5. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Ugyanmár... 8 kg dehogyis sok. Legalábbis neked nem!

Ne foglalkozz a védőnővel, legalábbis próbáld meg, jobban jársz! :))

2010. febr. 5. 19:06
 7/10 anonim ***** válasza:
szia.én 25+3 hetes vagyok.47 kilóval kezdtem,és most vagyok 59,5,és 165 cm vagyok.rajta látszik h híztam de nem 12,5 kilónak tűnik.védőnő azt mondta kicsit sok,de engem nem igazán érdekel.örülök neki h végre tudtam hízni,mert terhességem előtt nem tudtam akár mennyit is ettem.és én úgy vagyok vele,hogy ígylegalább fog rajtam maradni szülés után,ha ilyen sokat híztam.
2010. febr. 6. 09:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak attól félek hogy a 40dik hétig,még minden hónapban 3kg jön fel!!!Mert azt nagyon nem szeretném!!De kicsit megnyugtattatok!!!Köszönöm lányok...
2010. febr. 6. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Kb. én is ilyen paraméterekkel hordtam ki mindkét terhességemet,és borzalasan örültem neki,hogy jó rám az s-méret.Ne aggódj,a védőnő szava nem szentirás.Egyél nyugodtan,azt amit kívánsz,15-kg-ig belefér.

Viszont az utolsó hónapokban nő a baba is+ a vizededés is ijesztő lehet majd!

Ui:az utolsó terhesgondozáson/kb.36 hét/ mérik utoljára a súlyodat:))))))

2010. febr. 6. 15:00
 10/10 anonim ***** válasza:
mennyit hiztál végül,kérdésedkor és mennyi alat fogytál le?
2021. nov. 18. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!