Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy védjem a hasam?

Mit tegyek, hogy védjem a hasam?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok várandós, de van egy 3kg-os kutyusom, akivel együtt alszunk és néha átsétál rajtam, ha átmegy a másik oldalamra. Nagyon megszokta már az együtt alvást, én is szeretek vele aludni, és ha rá is parancsolnék hogy a földön aludjon, éjszaka bármikor rám tud ugrani, ha elalszom. Ő is olyan mint a babám, így odaadni bárkinek kilőve, még éjszakára sem, amúgy sem tudnám. Más megoldás van azon kívül, hogy próbálok egy magasabb ágyat csináltatni ahova nem tud felugrani?

2015. szept. 24. 13:08
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Semmi gond nincs vele, nagyon jó kutyus, egy álom, és szeretek is nagyon vele aludni, ezért is nem neveltem máshogy! Nekünk így nagyon jó volt eddig. Mindig hallgat rám ha rászólok, csak mivel elalszom éjszaka, pár óra után már felugrik és akkor nem tudok rászólni. Persze lehet mondani, hogy akkor nem hallgat rám.. A baba az ágyában lesz, kivéve ha ott vagyok bent, akkor meg úgyis tudok rá vigyázni. Azzal semmi gond nem lesz. Ha a baba velem alszik (ebbe is megint bele lehetne kötni) akkor meg persze hogy a a kutya nem, ahogy a terhességem alatt sem, hisz nem pont ezt a kérdést teszem fel? Most én ha rászólok este nem jön fel, viszont az éjszaka közepén meg felszokott ugrani, ugyanis nem tud amúgy elaludni (még). Ezért is kérdezem, hogy mi lenne a legjobb. Jöhetnek jó megoldások akkor a nevelésre is, hogy tartsam bent a helyén. Ha rászólok bemegy, de ha elalszom odabújik.
2015. szept. 24. 13:35
 12/35 anonim ***** válasza:
83%
8-as vagyok. Őszintén megmondom, hogy én kiszoktatnám a szobából. Nem kell egy kutyának veletek aludni, főleg így, hogy éjszaka ugrál. Most még sok időd van ezt megoldani.
2015. szept. 24. 13:37
 13/35 A kérdező kommentje:
Hiába szóltok be, attól még nem vagyok előrébb, inkább segítsetek jó ötletekkel.
2015. szept. 24. 13:37
 14/35 anonim ***** válasza:
50%
elég talán, ha az alvóhelyedről kizárod szegénykémet; rakj ki neki valamit az ajtó mellé, amin kényelmesen szunyókálhat. de először tuti rossz lesz neki, és nem fogja érteni se:S (nincs kutyim)
2015. szept. 24. 13:38
 15/35 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk azt sose értettem, hogy alhat valaki a kutyájával, higiéniai szempontokból sem.

Nálunk eddig bejöhetett a szobába, de most már oda se, pláne hogy fel is lett újítva minden és hát nem szeretném, hogy összekoszoljon mindent, meg szőr stb..ahol majd a gyerek fog csúszni mászni. Nálunk még próbálkozik, de java részt tudja hogy nem jöhet be, mi gondolkodtunk az ilyen biztonsági rácson amit az ajtóba vagy lépcsőkhöz stb..lehet tenni. Ha nem tudod ránevelni akkor bizony fizikai akadályok kellenek majd. A ti egészségetek miatt is fontos hogy ne kapj el tőle semmilyen fertőzést bármilyen tiszta is a kutyus.

2015. szept. 24. 13:42
 16/35 anonim ***** válasza:
35%
És a kutyától akarsz gyereket is?
2015. szept. 24. 13:43
 17/35 anonim ***** válasza:
29%
és párod hol alszik?
2015. szept. 24. 13:46
 18/35 anonim ***** válasza:
58%
A párja valszeg a földön, az előszobába.
2015. szept. 24. 13:47
 19/35 anonim ***** válasza:
56%

Egy csecsemőt ott akarsz altatni ahol a kutya is alszik?

Hogy hallgat rád ha 1 óra múlva megteszi? Gyereket is így fogsz nevelni.

Én is szeretem a kutyákat de a gyerekem a fontosabb így megtanítottam mi tilos és mit lehet... Eszembe se jutna ott altatni a babát ahol a kitya is alszik...

2015. szept. 24. 13:48
 20/35 anonim ***** válasza:
11%

Egyáltalán mit kínlódsz ezzel, mikor nem is vagy még terhes?

Mire összejön még bármi lehet. Nem lesz már meg a kutya, nem szeret már az ágyon aludni stb.

Egyébként ha normális, felelős szülő/kismama leszel, akkor nem kell ilyeneket kérdezgetned. Majd meglátod, úgy csukod ki magától a kutyát, mint a huzat.

Hány éves vagy egyáltalán? Mikor akartok gyereket?

Megértelek amúgy, hasonló kutyaimádó vagyok én is, de amióta megszületett a kisfiam azóta nem kérdés, hogy ki az első :-)

2015. szept. 24. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!