Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy védjem a hasam?

Mit tegyek, hogy védjem a hasam?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok várandós, de van egy 3kg-os kutyusom, akivel együtt alszunk és néha átsétál rajtam, ha átmegy a másik oldalamra. Nagyon megszokta már az együtt alvást, én is szeretek vele aludni, és ha rá is parancsolnék hogy a földön aludjon, éjszaka bármikor rám tud ugrani, ha elalszom. Ő is olyan mint a babám, így odaadni bárkinek kilőve, még éjszakára sem, amúgy sem tudnám. Más megoldás van azon kívül, hogy próbálok egy magasabb ágyat csináltatni ahova nem tud felugrani?

2015. szept. 24. 13:08
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Vagy valami ketrecfélét körberakni az ágy körül, ha nem tudom megoldani hogy elég magas legyen? Vagy a kutyának kennel.. nem tudom mi más lehetne még.
2015. szept. 24. 13:10
 2/35 A kérdező kommentje:
Bár éjszakára még oké a kennel, de ha nappal csak le akarok dőlni? Nm szeretném szegényt mindig bezárni.
2015. szept. 24. 13:10
 3/35 anonim ***** válasza:
76%

És ha lesz baba, akkor rá is rá fog feküdni ha nem éppen a kiságyban lesz?.....

Én sürgősen leszoktatnám a kutyát az ágyba felmászásról.

2015. szept. 24. 13:19
 4/35 anonim ***** válasza:
88%

Kezdd el tanítani a kutyád, és kutyaként bánni vele.

Nem alszunk egy ágyban a kutyával. Ha szeretnéd, hogy veled legyen, akkor legyen a helye az ágyad mellett a földön. Aludjon ott.

Hidd el, hogy ha meglesz a kicsi, sok mindent tiltani kell majd a kutyádnak, és jó, ha hallgat rád...

Össze kell majd őket szoktatni, de így nem fog menni, ha nincs tekintélyed.

És ha a baba veled alszik, akkor nem mehet fel az ágyra a kutya!

Amúgy nem írtad, mennyi idős a kutya. Mert nem a súlya számít. Az enyém 25 kg, mégsem volt semmi gondom.

(Egy 6 éves kan kutyus gazdija, akinek 2,5 éves a fia)

2015. szept. 24. 13:19
 5/35 anonim ***** válasza:
67%
Annyira szánalmas, amikor valakinek van egy kutyája, de képtelen megnevelni. Akkora ágyat nem tudsz csináltatni. Le kell szoktatni.
2015. szept. 24. 13:22
 6/35 anonim ***** válasza:
32%
NE SZÜLJ, KÉRLEK!
2015. szept. 24. 13:23
 7/35 anonim ***** válasza:
57%
El kell dönteni, hogy mi a fontosabb: a kutya vagy a gyerek.
2015. szept. 24. 13:23
 8/35 anonim ***** válasza:
86%
Első lépésben elkezdenék kutyaként bánni a kutyámmal a helyedben. Ő nem a babád, ő a kutyád és ezzel tisztában kell lennie. Fel kell fognia majd, hogy ő az utolsó a falkában, a baba előtte áll, mert ha nem, akkor komoly bajok lesznek. Ezután sürgősen leszoktatnám az ágyban alvásról. Nekem is van kutyám (egy mopsz), imádom, tényleg, de soha nem aludt velünk egy szobában (mondjuk nagyon horkol, nem is lehetne tőle aludni) és tökéletesen tudja, hogy a fiunk előtte áll. 3,5 éves lesz a gyerekünk, soha még csak eszébe sem jutott a kutyánknak, hogy akár csak rámorogjon. Nálatok ez nem így lesz, ha nem változtatsz.
2015. szept. 24. 13:25
 9/35 anonim ***** válasza:
80%
Nem magasabb ágyra van szükség, hanem a kutya megnevelésére.
2015. szept. 24. 13:25
 10/35 anonim ***** válasza:
69%
Nem egészséges a kutyával való együtt alvás, pláne terhesen, illetve a baba születése után. Inkább neveld meg a kutyát, vagy ne szülj, hiszen már van egy "babád".
2015. szept. 24. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!