Tanár kollégák meddig, a terhesség hanyadik hetéig dolgoztatok?
En napi 13 oras muszakban dolgoztam korhazban plusz 3 ora utazas a 30. hetig.
A terhesseg nem betegseg.
Van egy olyan érzésem, 2es válaszolo, hogy Angliában élsz :D
Kérdezö, én is dolgoznék a terhesség 36. hetéig. Heti 4x4 óra szerintem nem megterhelö. Illetve én ugye én csak saját magambol tudok kiindulni, nekem nem volt megterhelö. 31-37. hétig én is már csak ennyit dolgoztam, vagy még kevesebbet. Jo érzés volt kimozdulni kicsit meg emberek között lenni. Késöbb szüleett a fiam, mint vártuk, igy én 4 teljes hetet otthon töltöttem a szülés elött. Az kegyetlen volt.. vagy 2 évnek tünt, olyan lassan telt.
Én rendesen teljes állásban dolgoztam, úgy, hogy kollégiumban is voltam a gyerekekkel a tanitáson kivül, ahol éjjel is voltam ügyeletes.
Valójában nem lett volna gond, csinálni akartam amig birom, ha nem szól közbe egy vérezgetés a 12. héten, amikor is nagyon megijedtem, és bár szerencsére nem lett semmi gond, táppénzre mentem.
Hozzáteszem, messze dolgoztam az otthonomtól, de hétvégére hazajártam mindig, a 3 órás vonatozás, átszállás, buszozás miatt végül is nem bántam meg, hogy itthon maradtam, de azért hiányzott. :)
31. hétig dolgoztam egy szakiskolában. Ha ismét babát várnék, hamarabb elmennék táppénzre. Azért mert folyton vigyáznom kellett,h nehogy nekem vágják az ajtót, vagy nehogy fellökjenek a folyosón.
Nálad ez nem esélyes, így reális lehet a 35-36 hét. Igaz a fertőzés sem elhanyagolható kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!