Meddig dolgoztatok terhesen?
36. hetig irodai munkat, utana meg napi 4-6 orat a kertben (kapalas, ontozes) mindekozben csinaltam a jogositvanyom, 38 hetesen vizsgaztam. nekem nem volt megterhelo, a babanak se mert ugy kellett kihajtani a 42. héten ;)
de mindenki annyit vallaljon amennyit az addigi elete szerint elbir. en elotte is napi 10 orakat dolgoztam a kertben (hetvegen)
37. hétig pultosként, sörözőben. Napi 14 óra, havi 15 nap.
Nem volt nehéz, mert szerettem a munkám, és rengeteget ültem, nem volt sok vendég.
Köszönöm eddig aki írt,1.akkor bírtad,nekem azt mondták,hogy mielött terhes lettem volna,úgyan annyit dolgozom és hozzá szoktam.
42.hét?Huh akkor szeretett bent lenni. :)
Gratulálok.
2.Sokáig bírtad,főleg a buszon össze-vissza ráz.
Cukros vagy/voltál?
Hogy bírtad?
3.Ápolónő?Milyen volt terhesen?
Tudom milyen a vérnyomás rendetlenkedés,nekem is az van.
4.Sörözőben?
Bírtad?Bár akkor tudtál pihenni.
34. hétig, de csak azért eddig, mert az egyik főnök rám szállt és hetek óta olyan síkideg voltam estére, hogy a férjem könyörgött, hogy jöjjek el táppénzre, mert ezt a stresszt nem éri meg az a néhány hét.
Mondjuk mint kiderült, én voltam az ujjgyakorlat, azóta már az egész igazgatóságot kicsinálta, egyenként, módszeresen - szóval jó, hogy most nem kell ott dolgoznom.
Egyébként nekem az utolsó másfél-két hét volt nagyon xar. Se ülve, se állva, se fekve nem volt jó. Alacsony vagyok, előre nőtt csak a hasam, a medencém ízületei szétlazultak, recsegett-ropogott, fájt ráállni (szerintem ilyenkor becsípődött valamilyen ideg, ami ott fut le a lábamba).
A séta jót tett, de akkor már naponta imádkoztam, hogy induljon be a szülés, már tököm kivolt.
Fizikailag amúgy szerintem a 38. hétig bírtam volna, ha olyan a légkör, amilyen az említett főnök bekattanása előtt volt.
Igen ez ismeros elosszor cse....etnek,majd utana ott hagynak.
Nekem is mindig azt mondjak hogy minek vallalok gyereket,ha nincs penz.
Mivel nem szeretnek otthon unatkozni,meg persze nem keves amit kapok,nem mindegy hogy mennyiert vagyok otthon vagy mennyiert dolgozom.
De ez gusztustalan dolog,hogy ott hagynak teged terhesen,attol hogy te dolgozni szeretnel,nem azt jelenti hogy a segitseg nem kellene.
Neked meg szerentsed hogy gyorsabban eljottel,mint szerettel volna.
Stressz a babara is rament volna.
En is alacsony vagyok,sajnos nekem is faj egy ket helyen.
De legalabb nyugodtan elviselhetted a terhesseget.
De inkabb legyel rendben es vigyazz a babara.mint hogy valami bajod esett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!