Mit szólnátok ehhez? Igaza van apósoméknak? 35 hetes terhesen dolgoztatok még?
akinek hasonloan "nyugis" munkája van,azok ilyentályt azért már abba szokták hagyni a munkát,hisz a baba szinte bármelyik pillanatban jöhet.
Nem a család "hülyeségei" miatt hagynám abba,hanem hogy legyen időm ráhangolódni jobban a babavárásra,kicsit nyugisan lenni otthon,pakolászni,készülődni,kórházi cuccot 100x átnézni,stb.inkább ezek miatt nem szoktak már ilyen idősen dolgozni.
ezek kb olyan szintű félelmek, mint a népi babonák, hogyha lencsét eszel 100%, hogy szeplős lesz a gyerek és hasonlók. Tehát kb nulla a valóságalapjuk, nem is értem, hogyha kh-ban dolgoznak ,tehát tanult emberek, hogyan hordhatnak össze ilyen marhaságokat. Másfelől persze meg lehet érteni, hogy féltenek titeket, de akkor sem az a módja, hogy vészmadárkodunk meg tragédiát lihegünk....
Végső soron minden várandósság, pláne a szülés óriási lutri, mindig ott lappanghat, hogy valami rosszul alakul, DE: a pozitív hozzáállás sokat segít minden helyzetben. Én a hyelyedben nem sokat adnék a szavukra, és igyekeznék a férjemet is meggyőzni arról, hogy felesleges a feszültséget generálni, pláne ilyen megalapozatlan dolgok miatt pellengérre állítani téged.
simán csinálnám tovább úgy ,ahogy nekem jól esik, bár igyekeznék, hogy a párom és köztem a lehető legnagyobb egyetértés legyen ezen a téren is.
Amúgy, ha belegondolsz, kicsit ez arról is szól ám, hogy a párod mennyire vált le a szüleiről. Ennek kapcsán pedig még most állj a sarkadra, mert később a gyerek mellett még nehezebb szituk lesznek és ha nem zárod rövidre a dolgokat, ez igencsak megkeserítheti a szűk kis családotok mindennapjait is. Nekem ez a keserű tapasztalatom, későn kaptam észbe sajna, te ne kövesd el ugyanezt a hibát...
Erre annyit írnék, hogy régen nagyanyáink addig kapálták a kukoricát, amíg meg nem indult a szülés...még sem szültek beteg gyerekeket...
Na ez egy durva hasonlat volt, de sajnos így volt...nem mindenki ülhetett irodába, mégis szaporodott a világ...
sztem ha már most így viselkednek veled, akkor ha meg lesz a kicsi, nagyon csúnya világ lesz nálatok, mert agyerekhez nem sok közöd lesz...Ők fogják irányítani a dolgaitokat, ha más nem, akkor a párodon keresztül!!!
Sajnálom hogy a párod nem állt ki melletted azonnal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!