Kismamák! Mikortól nem dolgoztatok, és miért? (Veszélyesztett terhesség vagy valami másért lett tp? )
Nekem 5 hetesen derült ki a terhességem,másnap már nem is dolgoztam.Ápolónő vagyok egy olyan osztályon ahol veszélyes lett volna terhesen dolgozni,a cég sem engedte.
Ugyhogy onnastól kezdve táppénzen voltam a szülésig.
Én nagyon erős petefészek görcs miatt eljöttem már 4 hetesen,mert nagyon féltem,hogy vetélés lesz!Mivel erős fizikai munkát végeztem,emelgettem,így eljöttem hamar.A m.helyemen egyébként is legkésőbb 8 hetesen elmennek táppénzre a kismamák.Hát én itthon vagyok 4 hetes korom óta,de úgy igazán veszélyeztetett 22 hetes korom óta vagyok,menzesz szerű görcsök és keményedések miatt.
25+6 hkn
Szia!
9 hetesen normális a görcsölgetés. Késöbb is lesz nem egyszer. Nem tudom hogy mit dolgozol amúgy de egy feszült légkör miatt elmenni tp-re...
Én irodában dolgozom, utálom a munkatársaimat, sok összetűzés van, szóval feszült a légkör de eszembe sem jutott tp-re menni. Persze ha nektek sok pénzetek van akkor elhiszem hogy eltudsz menni tp-re, mi jól keresünk de minden fillér számít. Arról nem is beszélve hogy meg is hülyültem volna pl a 9. héttől otthon.
A terhesség nem betegség!!! De te tudod.
30hkm (még dolgozom, a 36. hétig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!