Visszértől fájó vádlikra mit lehet használni a terhesség alatt? Nektek mi az ami bevált? Kenőcs? De melyiket szabad?
detralex, nem kenőcs, hanem tabletta, de nagyon hatásos, és terhesség alatt is lehet szedni.
Én is szedtem végig.
Én a Detralex-et nem merem szedni, bár van, aki azt mondja, hogy lehet.
Én a vadgesztenye krémet sem merem kenni terhesség alatt.
Fáslizom, vettem direkt visszérre való kismamaharisnyát, vénás tornát csinálok, és a zuhanyzást mindig hideg vízzel fejezem be a lábamon.
Harmadik baba, szóval nem kellene aggódósnak lennem. De én nem akarok kockáztatni, ezért én "csak" ezeket a módszereket alkalmazom.
utolsó! Természetesen megkérdeztem az orvosom, aki egyébként elismert és neves genetikus főorvos, ő azt mondta szedhetem,ennyi nekem pont elég!
Ja, és egyébként tudod mit tartalmaz a detralex? Bioflavonoidot, amit narancshéjból állítanak elő...hát, az rettentő veszélyes és kockázatos lehet...
Kedves 4-es!
3-as vagyok.
Igazán figyelemreméltó a tájékozottságod.
Én belgyógyásszal, nőgyógyásszal, érsebésszel és visszeres kismamákkal is beszéltem a Detralex-szel kapcsolatban.
Természetesen én is tisztában vagyok a hatóanyagával. Ilyen alapon akár narancshéjat is ehetnék. Azonban mint minden gyógyszernek, ennek is bizonyára vannak más egyéb összetevői.
Nem állítottam, hogy nem szabad szedni terhesség alatt. Sőt, a gyógyszerész unokatestvérem szerint is lehet. Én csupán azt írtam le, én mit merek alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!