Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás lenne?

Magzatmozgás lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Valamelyik fórumon olvastam, hogy ha köhögünk akkor a baba mozgékonyabb lesz, tegnapelőtt este feküdtem az ágyon és direkt köhögtem egyet kíváncsiságból, aztán olyan érzésem volt mintha folyton megrúgná a húgyhólyagom és egy-két másodpercig ez a mindjárt bepisilek érzésem volt és elmúlt. Ez kb 4x-5x így volt utána :D

Lehet baromi nagy hülyeség és már beképzelem, csak érdekel a véleményetek. 14hetes vagyok, de uh szerint 13.

2015. szept. 11. 15:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Szìvemből szóltàl!
2015. szept. 13. 22:37
 32/39 anonim ***** válasza:

Te sem érted még mindig!

Itt nem nagykönyvről van szó, hanem puszta biológiáról és fizikáról.

Egyszerűen egy 13 hetes magzat mozgását nehogy érezze már kívülről is valaki.

Petikés példáddal élve: Petike járhat 9,5 hónaposan, de 6 hónaposan biztos nem!

De mindenki azt képzel bele, amit akar, a fizikai lehetetlenség meg csak nyilván kamu.

2015. szept. 14. 06:26
 33/39 anonim ***** válasza:
De Te nagyon kened vàgod a témàt,de odass mit talàltam ÉS LINK: [link]
2015. szept. 14. 07:59
 34/39 anonim ***** válasza:
Jajj még egy link: [link]
2015. szept. 14. 08:04
 35/39 anonim ***** válasza:
2015. szept. 14. 08:05
 36/39 A kérdező kommentje:

Szerintem itt egyedül Te vagy lelkiszegény..😁

Biztos Mindenkit lefizettem hogy mellém álljon:DDD

Butaságokat írsz, legyszives fejezd mar be.. :D

Inkabb tanulmányozd a terhességet. Ma a védőnő megkérdezte éreztem-e már, es büszkén mondtam hogy igen, de nem túl intenzíven,azt mondta valószínűleg jövőhéten már másképp lesz. :) na pá

2015. szept. 14. 21:55
 37/39 anonim ***** válasza:

Anyám! Talált egy babát ( 100 millióból egyet), aki felállt 6 hónaposan, és ebből azt kellene levonni,hogy akkor mindenkinél így működik,ugye?

Kérdező! Ahogy már írta valaki, senki nem mondta,hogy nem érezHETsz apró mogzást 14 hetesen, csak a sztorit sem így kezdted, plusz kiderül,hogy uh szerint nem is vagy még annyi.

A válaszolónak meg a férje már 13 is érezte! Aha, persze, jeleket küldött a baba. Ugyan már!

Erősítsétek csak egymást a butaságban!

2015. szept. 15. 05:52
 38/39 anonim ***** válasza:

Akkor hangsúlyoznàm az értő olvasàst:

"14 hetes terhesen még nem érzel magzatmozgást! Semmilyent! "

De még szerencse hogy senki nem ìrt ilyet,ugye? Ezenkívül ki ìrt olyat,hogy kirugta az oldalamat 13 hetesen a baba??? Annyit ìrtam,hogy kívülről is érezhető volt.

2015. szept. 15. 08:28
 39/39 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ne csak elkezdj valamit, fejezd is akkor be! A mondat ugyanis így folytatódott.:)

"Nagyon-nagyon ritka, max. annál tudom elképzelni, hogy ennyire korán érezzen bármit is, aki már nem először szült és nagyon vékony"

És nagy különbség van ám a között, hogy valaki apró simogatásszerű érzéseket érez és aközött, hogy a baba 14 hetesen rugdossa anyuka húgyhólyagját és apuka kívülről érzi a még ennél is fiatalabb terhességnél mindezt egy másik válaszoló (lehet hogy pont te voltál az) szerint.

2015. szept. 15. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!