Magzatmozgás lenne?
Sziasztok.
Valamelyik fórumon olvastam, hogy ha köhögünk akkor a baba mozgékonyabb lesz, tegnapelőtt este feküdtem az ágyon és direkt köhögtem egyet kíváncsiságból, aztán olyan érzésem volt mintha folyton megrúgná a húgyhólyagom és egy-két másodpercig ez a mindjárt bepisilek érzésem volt és elmúlt. Ez kb 4x-5x így volt utána :D
Lehet baromi nagy hülyeség és már beképzelem, csak érdekel a véleményetek. 14hetes vagyok, de uh szerint 13.
Te sem érted még mindig!
Itt nem nagykönyvről van szó, hanem puszta biológiáról és fizikáról.
Egyszerűen egy 13 hetes magzat mozgását nehogy érezze már kívülről is valaki.
Petikés példáddal élve: Petike járhat 9,5 hónaposan, de 6 hónaposan biztos nem!
De mindenki azt képzel bele, amit akar, a fizikai lehetetlenség meg csak nyilván kamu.
Szerintem itt egyedül Te vagy lelkiszegény..😁
Biztos Mindenkit lefizettem hogy mellém álljon:DDD
Butaságokat írsz, legyszives fejezd mar be.. :D
Inkabb tanulmányozd a terhességet. Ma a védőnő megkérdezte éreztem-e már, es büszkén mondtam hogy igen, de nem túl intenzíven,azt mondta valószínűleg jövőhéten már másképp lesz. :) na pá
Anyám! Talált egy babát ( 100 millióból egyet), aki felállt 6 hónaposan, és ebből azt kellene levonni,hogy akkor mindenkinél így működik,ugye?
Kérdező! Ahogy már írta valaki, senki nem mondta,hogy nem érezHETsz apró mogzást 14 hetesen, csak a sztorit sem így kezdted, plusz kiderül,hogy uh szerint nem is vagy még annyi.
A válaszolónak meg a férje már 13 is érezte! Aha, persze, jeleket küldött a baba. Ugyan már!
Erősítsétek csak egymást a butaságban!
Akkor hangsúlyoznàm az értő olvasàst:
"14 hetes terhesen még nem érzel magzatmozgást! Semmilyent! "
De még szerencse hogy senki nem ìrt ilyet,ugye? Ezenkívül ki ìrt olyat,hogy kirugta az oldalamat 13 hetesen a baba??? Annyit ìrtam,hogy kívülről is érezhető volt.
Kedves utolsó!
Ne csak elkezdj valamit, fejezd is akkor be! A mondat ugyanis így folytatódott.:)
"Nagyon-nagyon ritka, max. annál tudom elképzelni, hogy ennyire korán érezzen bármit is, aki már nem először szült és nagyon vékony"
És nagy különbség van ám a között, hogy valaki apró simogatásszerű érzéseket érez és aközött, hogy a baba 14 hetesen rugdossa anyuka húgyhólyagját és apuka kívülről érzi a még ennél is fiatalabb terhességnél mindezt egy másik válaszoló (lehet hogy pont te voltál az) szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!