Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás lenne?

Magzatmozgás lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Valamelyik fórumon olvastam, hogy ha köhögünk akkor a baba mozgékonyabb lesz, tegnapelőtt este feküdtem az ágyon és direkt köhögtem egyet kíváncsiságból, aztán olyan érzésem volt mintha folyton megrúgná a húgyhólyagom és egy-két másodpercig ez a mindjárt bepisilek érzésem volt és elmúlt. Ez kb 4x-5x így volt utána :D

Lehet baromi nagy hülyeség és már beképzelem, csak érdekel a véleményetek. 14hetes vagyok, de uh szerint 13.

2015. szept. 11. 15:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Ez természetes, ha emberek vagyunk... :) az ember nem azért kérdez hogy lehülyézzék... ha meg valaki úgy gondolja az ne válaszoljon a kerdesedre.. nem leszólni kell.. ennél sokkal butább kérdések is vannak...
2015. szept. 11. 16:58
 12/39 A kérdező kommentje:
Igen, így gondolom én is. :)
2015. szept. 11. 17:01
 13/39 anonim ***** válasza:
76%

Én meg úgy gondolom, hogy ha felteszek egy kérdést, akkor azt is elfogadom, ha valaki véleménye teljesen más, mint az enyém, mert ha erre képtelen vagyok, akkor kár kérdeznem.

És kedves kérdező!

Te most szépítettél. Leírtad egyértelműen, hogy mit éreztél, aztán átformáltad a szavaidat, hogy ne jöjjön ki hülyén. Az, hogy buborékolás, apró simogatásszerű érzést érzel belülről, az nagyon-nagyon ritka esetben talán érezhető 14 hetesen, de te egyértelműen leírtad, hogy mit éreztél, ami meg úgy, ahogy van képtelenség. Aztán a válasz nem tetszett, elkezdtél azzal jönni, hogy de már pedig az összes felmenőd ezt érezte és már ilyen korán. Akkor miért mást kérdezel? Ha te úgyis a fejedbe vetted, hogy ez az volt, akkor miért kérdezted? És akkor szelektálod, ha valaki meg mást ír...

Amúgy simán lehetett bélmozgás, amit éreztél, nagyon könnyű összekeverni.

2015. szept. 11. 18:44
 14/39 anonim ***** válasza:
0%

Első válaszoló!

Kééépzeld én a 11. héten éreztem a babámat! És tudtam mit kell érezni,mert nem első baba volt.

Az első babámat sem a 16-20. hét között éreztem :D :D :) hanem a 14. héten! :)

Nem mindenki működik ám tankönyv szerint ;)

Linkelni a legkönnyebb, de aranyos vagy, hogy időt szántál rá, hogy kikeresd ;)

2015. szept. 11. 18:49
 15/39 anonim ***** válasza:
35%

"Kééépzeld én a 11. héten éreztem a babámat!"

Majd ráérek elhiszem!:) Bélmozgást esetleg. Ami olykor tök ugyanolyan.:)

2015. szept. 11. 18:53
 16/39 anonim ***** válasza:

:D :D :D

Fogadjuk, hogy gyereked sincs ;)

de már nagyon szeretnél és tökre irigy vagy!

Tipikus.... ;)

Hidd csak el, nyugodtan! De ha nem az sem baj :P

És most írhatsz bármit, hogy 1-2-3-4-5-6 gyereked van, úgysem hisszük el! :D

Ugye kérdező! :)

2015. szept. 11. 18:57
 17/39 anonim ***** válasza:

Köszi szépen, van gyerekem, de ha nem lenne is több eszem lenne, minthogy másokra irigykedjek, és képzeld el, hogy 18 hetesen éreztem először a mozgását és ha elmeséled egy orvosnak, hogy te már pedig 10-11 hetesen egyértelmű magzatmozgást éreztél, akkor lehet, hogy a szemedbe nem mondja meg, de magában jót mosoly rajta, akkor ettől még az is hihetőbb, hogy a kérdező 14 hetesen magzatmozgást érez!:) Amit persze egy szóval sem mondtam, hogy nem kizárt, csak hogy nem ilyen intenzíven érzi, az is tuti!

De mindegy, ha már pedig szerintetek az, akkor legyen az, nekem aztán tök mindegy!:)

2015. szept. 11. 19:16
 18/39 anonim ***** válasza:

;)

:)

:D

2015. szept. 11. 20:11
 19/39 A kérdező kommentje:

Így van, nem mindenki úgy működik ahogy le van írva.

De ő okos, biztos az orvosi végzet. Hagyjuk rá. :D

Nem tudom milyen bélmozgás lenne mikor már van pocim és egyértelműen nem a beleim vannak ott mivel minden belsőszervet feltol a méh a növekedés miatt de már megint kva okos vagy :DD DD. na pusszantás

2015. szept. 11. 21:07
 20/39 anonim ***** válasza:

Gratula a sok topa hozzàszólónak és elmondanàm,hogy nekem az orvos érezte a magzatmozgàst a 12. heti uh közben első terhességnél. Azt mondta ha nem érzi plusz làtja az uh- n hogy mennyit pörög forog rugdos a baba akkor nem hiszi el. Majd hozzàtette,hogy nyilvàn izomzat kérdése. Amúgy 11 héttől éteztem bugyborékolàst, 13 hetesen meg a férjem is hatàrozottan érezte a rugdosàst. Igen egy masszìv 4 kg- s fiú lett 38. hétre. Most a 3.babàt is érzem egy hete, most voltam 10 hetes.

Kedves lehurrogók, a ti sajàt szűklàtókörűségeteket pedig nem kellene hangoztatni, sosem mondtam senkinek,hogy milyen szar anya lesz,ha a gyerekét sem érzi a 16-20. hétig mozogni a pociban, vagy azt,hogy leszarja és nem is érdekli, akkor meg minek ugye a gyerek,ha màr bennt sem figyel rà eléggé. Mindenki màskor érzi, aki ezt képtelen felfogni az egyszerű,mint beton.

2015. szept. 11. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!