Magzatmozgás lenne?
Sziasztok.
Valamelyik fórumon olvastam, hogy ha köhögünk akkor a baba mozgékonyabb lesz, tegnapelőtt este feküdtem az ágyon és direkt köhögtem egyet kíváncsiságból, aztán olyan érzésem volt mintha folyton megrúgná a húgyhólyagom és egy-két másodpercig ez a mindjárt bepisilek érzésem volt és elmúlt. Ez kb 4x-5x így volt utána :D
Lehet baromi nagy hülyeség és már beképzelem, csak érdekel a véleményetek. 14hetes vagyok, de uh szerint 13.
"13 hetesen meg a férjem is hatàrozottan érezte a rugdosàst."
Na innentől fogva inkább maradj meg magadnak!
13 hetesen rugdos az az aprócska magzat, mégpedig olyan módon, hogy apuka is érzi...:D
No comment innentől fogva!:)
Pont erről beszéltem, értelmetlen embereknek felesleges bàrmit mondani, mert a sötétségtől nem làtnak ki a fejükből, csak a gyerekeiteket sajnàlom, ez nyilvàn nekik égő. De semmi gond úgyis azt mondjàk : boldogok a lelki szegények.
És valóban nem éri meg hülyékkel vitatkozni,mert csak lehúznak a szintjükre, ott meg legyőznek a rutinjukkal.
Gratulàlok, feladom a hülyeségetekkel szemben. Így tovàbb és biztos igazatok van abban is hogy a Föld meg lapos 😁
Azért a gyerekednek a biológiát ne te tanítsd!
Üdv: egy lelki szegény :)
"Pont erről beszéltem, értelmetlen embereknek felesleges bàrmit mondani, mert a sötétségtől nem làtnak ki a fejükből"
Nos, most pontos véleményt írtál magadról!:)
Jót mosolyogtam a válaszokon. :) Mert némelyiken csak azt lehet. ;)
Én mensi szerint 15 hetes vagyok, uh. szerint 14. És érzem, hogy mocorog odabent a babám. :) Már múlt héten is éreztem, de akkor bélmozgásnak tudtam be. Viszont most már határozottan állítom, hogy nem az. :) Egyébként második terhesség, és vékony testalkatú vagyok.
...reménytelen ez az utolsó....nem adja fel :D :D :D
Azért mert te nem érezted, nem jelenti azt, hogy más sem érezheti!
.....
Hagyjátok, meggyőzhetetlen! Ő nagykönyv szerinti ;) ;)
...csak a családját sajnálom :P
...jaj Petike, ne kezdj el járni 9,5 hónaposan,mert azt hivatalosan neked még nem lehet :)
(csak mert az én fiam 9,5 hónaposan járt!!!!!) Bizony, ő sem nagykönyv szerinti, de gondolom, majd erre is azt írod, hogy csak beképzeltem és ezt nem lehet...és linkelsz is...
Már várom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!