Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás lenne?

Magzatmozgás lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Valamelyik fórumon olvastam, hogy ha köhögünk akkor a baba mozgékonyabb lesz, tegnapelőtt este feküdtem az ágyon és direkt köhögtem egyet kíváncsiságból, aztán olyan érzésem volt mintha folyton megrúgná a húgyhólyagom és egy-két másodpercig ez a mindjárt bepisilek érzésem volt és elmúlt. Ez kb 4x-5x így volt utána :D

Lehet baromi nagy hülyeség és már beképzelem, csak érdekel a véleményetek. 14hetes vagyok, de uh szerint 13.

2015. szept. 11. 15:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
42%
Amíg a méh a szeméremdomb mögött van, én akkor sem hiszem,hogy azt valaki érzi! Max. nagyon akarja!
2015. szept. 12. 06:37
 22/39 anonim ***** válasza:
28%
Kedves idiòta utolsó- sajnos ekkora bődületes baromsàgra nem tudok szebben reagàlni. Akkor elàrulnàd nekem,hogy hol a méhed menstruàciò alatt??? Mert szerintem ugyanúgy mélyen a szeméremdomb mögött és pl én,de még jò pàran hònapról hònapra érezzük,hogy görcsöl,feszül,szúr.... Ja... Akkor ezek szerint ezt is csak bebeszéljük vagy éppen nagyon akarjuk érezni. Huhh te egy zseni vagu,köszi,hogy felvilàgosìtottàl.
2015. szept. 12. 11:19
 23/39 anonim ***** válasza:
11%

Úristen utolsó! Kérlek, ne égesd tovább magad!

Itt van két link, rakd össze!

[link]

[link]

Ja, és ha valakinek a feje is szokott fájni közben, meg hányni is szokott, akkor az azért van, mert a fejében is menstruál, ugye? :) :)

2015. szept. 12. 16:20
 24/39 anonim ***** válasza:

"13 hetesen meg a férjem is hatàrozottan érezte a rugdosàst."

Na innentől fogva inkább maradj meg magadnak!

13 hetesen rugdos az az aprócska magzat, mégpedig olyan módon, hogy apuka is érzi...:D

No comment innentől fogva!:)

2015. szept. 13. 10:59
 25/39 anonim ***** válasza:

Pont erről beszéltem, értelmetlen embereknek felesleges bàrmit mondani, mert a sötétségtől nem làtnak ki a fejükből, csak a gyerekeiteket sajnàlom, ez nyilvàn nekik égő. De semmi gond úgyis azt mondjàk : boldogok a lelki szegények.

És valóban nem éri meg hülyékkel vitatkozni,mert csak lehúznak a szintjükre, ott meg legyőznek a rutinjukkal.

Gratulàlok, feladom a hülyeségetekkel szemben. Így tovàbb és biztos igazatok van abban is hogy a Föld meg lapos 😁

2015. szept. 13. 11:45
 26/39 anonim ***** válasza:

Azért a gyerekednek a biológiát ne te tanítsd!

Üdv: egy lelki szegény :)

2015. szept. 13. 12:09
 27/39 anonim ***** válasza:

"Pont erről beszéltem, értelmetlen embereknek felesleges bàrmit mondani, mert a sötétségtől nem làtnak ki a fejükből"

Nos, most pontos véleményt írtál magadról!:)

2015. szept. 13. 14:48
 28/39 anonim ***** válasza:

Jót mosolyogtam a válaszokon. :) Mert némelyiken csak azt lehet. ;)

Én mensi szerint 15 hetes vagyok, uh. szerint 14. És érzem, hogy mocorog odabent a babám. :) Már múlt héten is éreztem, de akkor bélmozgásnak tudtam be. Viszont most már határozottan állítom, hogy nem az. :) Egyébként második terhesség, és vékony testalkatú vagyok.

2015. szept. 13. 15:56
 29/39 anonim ***** válasza:
38%
Szó se róla utolsó, hogy többedik terhességnél, vékony testalkatnál éppen ne érezhetnéd, itt csak azt nem fogja fel itt egy-két ember, hogy 14 hetesen, pláne 12 hetesen nincs olyan kismama, vagy apuka aki intenzív, babarugdosást érez. Aki azt érzi, az beképzeli, ennyi!
2015. szept. 13. 15:57
 30/39 anonim ***** válasza:
42%

...reménytelen ez az utolsó....nem adja fel :D :D :D

Azért mert te nem érezted, nem jelenti azt, hogy más sem érezheti!

.....

Hagyjátok, meggyőzhetetlen! Ő nagykönyv szerinti ;) ;)

...csak a családját sajnálom :P

...jaj Petike, ne kezdj el járni 9,5 hónaposan,mert azt hivatalosan neked még nem lehet :)

(csak mert az én fiam 9,5 hónaposan járt!!!!!) Bizony, ő sem nagykönyv szerinti, de gondolom, majd erre is azt írod, hogy csak beképzeltem és ezt nem lehet...és linkelsz is...

Már várom ;)

2015. szept. 13. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!