Kismamik, nektek sem mocorog mostanában a pocaklakó?
Hol tartasz, mert az se mindegy?
Nekem a melegben jóval aktívabb volt, szerintem ő is megszenvedte. Itt csak kemény 1 fokot ment alább a hő (a lakás csak ennyit hűlt), ugyanannyit mozog.
Nekem a melegben többet mozgott. Este óta alig érzem. Mondjuk régóta feltűnt, hogy a hidegfrontra így reagál.
31 hkm
Én végül ma elmentem sürgősségi UH-ra, ahol a doki mondta, hogy előfordulnak ilyen periódusok sajnos, de nézzünk rá, mert valóban baj is lehet. Hál' Isten egy remek 141/perces frekvenciával üzemelt a kisasszony szíve, a méretei megfelelnek a vártnak (ma épp 2 nap pluszban van és 955 g). Mondtam az UH-s dokinak, hogy jó, de nem mozog, mert az egész UH alatt sem mozdult meg. Erre meglöködte a transzducerrel és egyből intézett a lányom egy jól irányzott rúgást felé. Amiből mondanom se kell, megint semmit nem éreztem, pedig még láttam is.
Szóval csak megnyugtatásul másoknak, hogy simán lehet, hogy mozog a babátok, csak úgy helyezkedik, hogy éppen nem érzitek. Az enyém fejjel lefelé bokszolja a mellső fali lepényt, ezért nem érzem. Aki olyan kis aggódós, mint én, nyugodtan kérjen soron kívül ultrahangot, mert legalább megnyugtatja az embert és picit be is leshet soron kívül :)
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!