Kismamik, nektek sem mocorog mostanában a pocaklakó?
A lényeg, hogy megnyugodj. Nekem azóta megállás nélkül mozog, tegnap pl. volt egy másfél órás táncestje. Amire megszoktam, hogy ez most sokáig tart és akár le is videózhatnám Apának, hogy lássa majd, addigra persze abbahagyta. Mert mindig abbahagyja, ha valami turpisságot sejt... :)
Amúgy arra is jó volt az ultrahang, hogy most tudom hogyan fekszik (fejvégű, a kezei jobbra lent, a lábai balra fent). És valóban, ha mozgást érzek az vagy lent van és gyenge, vagy fent van és erősebb. Bár a táncparti óta bal lent vannak a gyengék, lehet, hogy másik oldalra fordult. :)
Hogy érzed magad? Hatott a víz? Jobbulást kívánok! :)
A 4d megvolt, előtte reggelinek ittam egy bananos-ananaszos smoothiet kakaos csigával, a kocsiban még megittam egy 2 decis jegeskávét, de már az első vizsgálatnál úgy kellett löködni a hasam, hogy valami aktivitást mutasson, azt is két rúgás erejéig.
A babamozi előtt még benyomtam egy Snickerst, hátha, aminek az lett az eredménye, hogy tökéletes cukorkómába taszítottam a gyermeket és a 20 perc alatt annyi aktivitást sem tudtunk kicsikarni belőle, mint a vizsgálaton. Végigaludta és az még a jobbik verzió volt, amikor letette az arca elől picit a kezét, lábát, mert egyébként nem csak a kezeit, de a talpait is az arca előtt tárolja.
Szóval ilyen a kis dudaorrúm, de ennél többet nem tudtunk meg róla, csak azt, hogy tényleg kis lusta.
Az én fiam még ennyit sem mutatott magából! :D kétszer voltunk 25 és 26 hetesen, ha nem a lepény mögé bújt be, akkor vagy a kezeivel vagy a lábaival takarta magát. Mintha azt mondta volna hagyjuk már békén pihenni. :) A nemét már előtte tudtuk. Lépcsőre küldtek, csokit ettem, még kávéval is kínáltak de semmi... azt mondták ritka de előfordul. Bár kétszer is már főleg ritka.
Azóta meg állandóan nyújtózik a hasamban, bár ne fájna néha..
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!