Debreceni, Debrecen környéki kismamák! Kombinált és/vagy integrált tesztet hol csináltattatok mostanában?
Ott veszik le a vert is es onnan tovabbkuldik a laborba. Hetfonkent van vervetel, olyan 2 oras idoablakba hivjak a kismamakat, van egy kis sorbanallas, de nem veszes. UH-ra mar mindenkit egyeni idopontban varnak.
Erdeklodj idoben mert alig van szabad helyuk es a vervetel az UH elott joval kell, hogy az UH napjan mar teljes koruen ertekelhessenek!
Ha valaki érdeklődő ide tévedne gondoltam leírom, hogy elmentem kombinált tesztre. A Nobilisban csináltattam, pénteken telefonáltam, hétfőn már a vérvételen voltam. A vérvételre sok kismamát hívnak egyszerre, de nagyon gyorsan megy, egy papírt kell kitölteni és sorszám alapján kell bemenni.10 hetesen voltam vérvételen, 12 hetesen UH-n. Az UH kb. 40 perc, nagyon alapos, minden le van mérve többször is. A végén elmondja, hogy mi az eredmény és van egy ajándék fotó is.
Én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!