SOS: 12 heti kombinált teszt eredményét nem tudom értelmezni és aggódom! Jók az eredmények?
Vizsgált Markerek Eredményei
PAPP-A 2017,00 miu/mL 0,84 MoM
Szabad Bhcg 24,90 nmol/L 0,74 MoM
NT 1,80mm 1,38 MoM
Vizsgálat eredménye: Negatív
Down kór 1:10000
Edward: 1:50000
Most ez jó vagy nem?
Leírom neked a -tól -ig értékeket.
PAPP-A: 0,2-5,0 MoM
Szabad B-hCG: 0,2-5,0 MoM
NT: 0,5-2,0 MoM
Az NT nekem is 1,80mm volt (1,32 MoM)
Down és Edwards-kór előfordulásának a kockázata is ugyan annyi volt nekem mint neked. Alacsony kockázat. Teljesen jók az érzékeid!
Boldog babavárást!
19hkm
Sziasztok.Ha nem gond én is kérdeznék.Nekem ez lett az eredményem:PAPP-A:1.10MoM
b-hCG:2.13MoM
NT:1.08MoM
Tarkóredő 1.80mm volt,orrcsont látszott.40 éves vagyok a Down kockázatom:1:190!! Vajon csak a korom miatt lett ilyen magas?? Mert a többi szerintem elég jó! Magzatvízvételre akarnak küldeni:(
A telefonom onallo eletet es javit, de koszonom a beszolast :)
Ha az orrcsont megvolt es a tarkoredo is 1,8 akkor szerintem a korod miatt lehet, plusz egyeb kockazati tenyezotol pl korabbi terhesseg koraszules veteles dohanyzas stb.
Ha a 12 heten nezetted rendesen akkor Szerintem nincs baj, csinaltass ujabb tesztet es ultrahangot.
Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!