35év feletti kismamik 12. hétig elvégeztetitek a fizetős integrált tesztet?
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 18:06
1/11 anonim válasza:
Szia
Nem akarok hülyeséget mondani ,de 35év felett kötelező nem? Vagy 38tól? Na mindegy,barátnőm 38 ő megcsináltatta :)
36hkm
2/11 A kérdező kommentje:
Nem kötelező de aki szeretné 30 eft.
2014. nov. 27. 18:09
3/11 anonim válasza:
Nem csináltattam meg...minden vizsgálat rendben volt, nem láttam értelmét...egyébként második baba
4/11 anonim válasza:
Én elvégeztettem, de szerintem ezt nem így kell megközelíteni. Ha valaki megtartaná a beteg babát is, annak felesleges, aki nem, az végeztesse el.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nálunk is 2.gyermek lesz.
2014. nov. 27. 19:12
6/11 anonim válasza:
Igen, ahogy a 4-es írja. Arról már nem is beszélve, hogy szintén csak arányszámokat ad, nem mondja meg a tutit...
7/11 anonim válasza:
Én 32 évesen csináltattam kombinált tesztet, és rossz lett az eredmény. Így amniót is megcsináltattam. Én biztosan szeretném tudni, hogy minden rendben. Igaza, van az előttem íróknak, ha mindenképpen megtartanád, akkor felesleges pénzkidobás, egyéb esetben, pedig muszáj az uh-n kivül valami más vizsgálat szerintem.
8/11 anonim válasza:
7-es és végül egészséges baba született?
9/11 anonim válasza:
Én 36 évesen vártam a 3. babát. Megcsináltattam az integrált tesztet és annak eredményétől tettük függővé a magzatvízvételt. Beteg babát nem tartottunk volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!