Van valaki, aki nem csináltatott se kombinált, se integrált, se quartett-tesztet?
Nem lett gond végül a babátokkal?
A kombinált meg az integrált tesztről már lecsúsztam, de eddig minden értékem és eredményem tökéletes, így én szívem szerint kihagynám a quartett-tesztet is. Az orvosom nagyon rá akar beszélni, de én akkor is feleslegesnek tartom, elméletileg minden nagyobb gond úgyis kiderül a 18. heti UH-n.
Ti mit gondoltok, van értelme megcsináltatni?
Szerintem van bár biztos millió gyerek születik nélküle is.
Inkább ezeket az ember saját megnyugtatása végett csinálja.
Nem csináltattam, egészségesek a gyerekeim.
+ genetikára kellett mennem, édesapám mozgásszervi fejlődési rendellenességgel született, elméletileg nem öröklődő. Ott a doki elkezdte ecsetelgetni, hogy így-meg úgy meg kellene csináltatnom és ennyibe meg annyiba kerül, visszakérdeztem, hogy ez kapcsolódik ahhoz a betegséghez, ami miatt ott vagyok? Mondta, hogy nem, és majdnem hozzám vágta a kiskönyvet. Látszott, hogy a pénzre mennek rá, nem igazán az eredmény a lényeges. Mivel többször, és alaposabban vizsgáltak UH-n, én nem izgultam miatta, hogy nem csináltattam meg.
Én egyiket sem (fogom).
14 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!