Kombinált vagy Integrált teszt?
Fogalmam sincs melyiket csináltassam meg. Melyik a jobb és melyik ad biztosabb eredményt?
Köszönöm!
az integrált teszt biztosabb, de dupla annyiba kerül.
De egyiket sem muszáj megcsinálni, hány éves vagy? hányadik baba?
22 éves vagyok és első baba!
Kicsit parázósabb vagyok így szeretnék minden vizsgálatot megcsináltatni ami megnyugtat. Nem az ára a fontos hanem,hogy mennyire ad jó eredményt!
Köszönöm a válaszodat!
Egyiket sem csináltatnám, mi az integráltat csináltattuk, kijött, hogy a Down 1:170-hez, két hét sírás, vitatkozás a férjemmel, hogy csináltassunk amniocentézist vagy ne.... idegeskedés, végiggondoltam mindent, a legrosszabbat is... persze mire eredményt kapsz, már javában érzed mozogni a babádat.
Egyik sem ad biztos eredményt, ezek csak becsült értékek.
Ha nem számít a pénz és tutira akarsz menni, akkor Nifty.
Nifty? Nem is hallottam még erről soha.
Köszi!
Sajnálom ami veled volt. Én nagyon parázós vagyok és sajnos a mi családunkban volt betegség(2 generációval felfelé). Ha van ilyen lehetőség akkor élek vele.
Második és megszületett már a baba?
Off: Egyébként mi történik akkor, ha rossz eredmény jön ki, és a magzatvízvétel is kimutatja hogy baj van? pl Down kór? Akkor mi a teendő?
Teljes mértékben egyetértek a 3. válaszolóval, ugyanígy jártam. Ha a pénz nem számít 17. hétig Nifty az ára genetikai uh.-val (195.000.-)
Második válaszoló vagyok, igen, megszületett, 2 és fél hónapos a kisfiam, és Istennek hála, nem Down-kóros.
Mi amúgy az eredmény után elmentünk az Istenhegyi Géndiagnosztikába, egy jó sokáig tartó genetikai ultrahangra, ahol nagyon alaposan megnézték, kimondottan Down-ra utaló jeleket kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!