Kismamik ti megcsináltattátok/csináljátok a kombinált vagy integrált tesztet?
Szerintem a kombinált tesztet érdemes azért. A kislányommal megcsináltattam 25 évesen, és most a második babámnál is szintén túl vagyunk rajta 30 évesen. Minket azért megnyugtatott a papírra írt adat, hogy a súlyos rendellenességekre kb 1 : 20 000 az esélyünk. Persze nem 100%, de 96 és azért nem rossz az sem. :) én így nyugodtabb vagyok. Fiataloknak is lehet rossz az eredményük, sajnos én ismerek olyan anyukát, akinek az első kisfia down-os lett, pedig a lány csak 26 éves volt.. :-/ a Nifty tesztet azért én sem csináltatnám meg, az 200 000 Ft, de egy kombinált azért még belefért. Szerintem csináltasd meg, ennyit megér. Boldog babavárást! :)
17 hkm
Szia! Én 24 vagyok, de mi is megcsináltattuk a kombinált tesztet. 30.000 volt itt Győrben, nem olcsó, de nyugodtabbak vagyunk így.:-) Szerintem ezt érdemes azért.
18 hkm
Mindenképpen érdemes megcsináltatni.
Én 29 éves vagyok, és megcsináltattuk a kombinált tesztet, meg is nyugodtam, mert szép nagy arányszámok jöttek ki.
Én is sokalltam a 30-40 ezret, de mindig van 1-1 olyan intézet ahol akciós...én a G1 Intézetben csináltattam meg 19000 forintért, és nagyon meg voltam elégedve...4D-s ultrahangot is csináltak, képet is kaptam...ráadásul akciós volt. Szóval nézz körül, és ha úgy döntesz csináltasd meg! :)
22 hkm
2012-ben kombinált tesztet megcsináltattam a kislányomnál (akkor 10 000 Ft-ot fizettem érte, de hallottam, valóban nagy árskálán mozog, nem is értem). Most a második babámnál integrált tesztet csináltattam az orvosom ajánlására, mivel már 38 éves vagyok. (ez 35 000 Ft-volt)
Majdnem 100%-ot csak a Nifty teszt ad, de ez valóban 200 000 Ft.
A helyedben én is a kombinált tesztet végeztetném el, már a saját megnyugtatásomra. Egyébként nekem azt mondták, hogy a lényeg az alapos ultrahang vizsgálat.
Szia!
Mi is megcsináltattuk! Egyébként mi nem is gondolkodtunk azon,hogy most "megcsináltassuk vagy ne?!" Alapnak tűnt,már csak a saját megnyugvásunk miatt is!
Pedig nem vagyok "idős" 22 voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!