Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorbetegség?...

Terhességi cukorbetegség? Ezért vagyok én rosszul? SoS

Figyelt kérdés
Nemrég voltam cukorterhelésen. Éhgyomori: 4,8 volt 120 perces: 9.4. Neten olvastam hogy sajnos ez nem jo érték. Az elmult ket napban furan erzem magam gyengevagyok,allandoan szomjas és ketszer majdnem elajultam..azthittem vernyomas miatt van de az tokéletes. Beteg is vagyok kicsir meg vagyok fázva kevés esélyt láttam rá de azt hittem attol van de ugy tűnik meg vannak az okok. Van félnivalóm? Mással volt ilyen?
2015. szept. 11. 02:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Dietaval jol karbantarthato, de dietetikus allitsa ossze!

Engem figyelmeZtettek, hogy ez elorejelzi az idoskori cukorbetegseget is, nyugdijaskent figyeljek majd oda.

2015. szept. 11. 03:55
 2/4 anonim ***** válasza:

ha a vérnyomásod jó, akkor nagy félnivalód nincs.

Hiszen akkor van Gáz, ha több dolog magas egyszerre, pl cukor, és a vérnyomás is.

Én is így vagyok mint te, diétázni kell, nem mondom hogy az elején nem nehéz, de 1-2 héten belül meg kell szokni!

Nekem sajnos a dietetikus nem mondta el normálisan milyen diéta kell pontosan, hanem egy cukorbeteg ismerős tanácsát fogadtam meg, a szerint étkeztem!

Most már 10 hete ez van, és 5 naponta kellett járnom ellenőrző cukormérésre, reggeli után másfél órával.

most olyan jól lement a cukrom hogy csak annyi a teendőm hogy tartom továbbra is a diétát, és szülés után elmegyek újra cukorterhelésre, hogy kiderüljön megmaradt-e a cukorbetegség ? ( én több ágról is örökölhetem)

Ha valami segítség kell, nyugodtan keress fel privátba, a diétával kapcsolatban, szívesen segítek ha tudok!

Igen az pedig a cukrod miatt lehet hogy ki vagy száradva, és mindig szomjas vagy! igyál nagyon nagyon sokat! az kicsit lejjebb is viszi a cukrot!

34.hetes kismama

2015. szept. 11. 07:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Mégis zavarnálak . Hova jársz be cukormérésre hetente? Ahol levették a vért és kiderült vagy a kórházba ? Mert sajnos nekem nem mindegy..
2015. szept. 11. 07:53
 4/4 Jubilee ***** válasza:
Ha diétában kell segítség, írj nyugodtan! Lehetsz rosszul, ha leesik a cukrod és hipoglikémia lép fel!
2015. szept. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!