Terhességi cukorbetegség? Ezért vagyok én rosszul? SoS
Dietaval jol karbantarthato, de dietetikus allitsa ossze!
Engem figyelmeZtettek, hogy ez elorejelzi az idoskori cukorbetegseget is, nyugdijaskent figyeljek majd oda.
ha a vérnyomásod jó, akkor nagy félnivalód nincs.
Hiszen akkor van Gáz, ha több dolog magas egyszerre, pl cukor, és a vérnyomás is.
Én is így vagyok mint te, diétázni kell, nem mondom hogy az elején nem nehéz, de 1-2 héten belül meg kell szokni!
Nekem sajnos a dietetikus nem mondta el normálisan milyen diéta kell pontosan, hanem egy cukorbeteg ismerős tanácsát fogadtam meg, a szerint étkeztem!
Most már 10 hete ez van, és 5 naponta kellett járnom ellenőrző cukormérésre, reggeli után másfél órával.
most olyan jól lement a cukrom hogy csak annyi a teendőm hogy tartom továbbra is a diétát, és szülés után elmegyek újra cukorterhelésre, hogy kiderüljön megmaradt-e a cukorbetegség ? ( én több ágról is örökölhetem)
Ha valami segítség kell, nyugodtan keress fel privátba, a diétával kapcsolatban, szívesen segítek ha tudok!
Igen az pedig a cukrod miatt lehet hogy ki vagy száradva, és mindig szomjas vagy! igyál nagyon nagyon sokat! az kicsit lejjebb is viszi a cukrot!
34.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!