Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi Cukorbetegség...

Terhességi Cukorbetegség alatt mikortól kell az inzulinos kezelés?

Figyelt kérdés
2 hónapja derült ki. Szepen megtanultam visszaszorítani diétával. Viszont most egy ideje nem tudom. Gyakorlatilag minden nap egyszer elmegy az egy órás 8 fölé. Ma picit idegeskedtem és már 10 is volt. Teljesen el vagyok keseredve. Tudom nem tesz jót a babának.
2015. máj. 11. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt mindenképpen egy orvostól kérdezd meg,nem tudom van-e fogadott orvosod,ha nincsen akkor vagy a gondozáson,ha van bent doki vagy csak simán a kórházban egy nőgyógyásztól és ő vagy meg tudja mondani vagy elküld olyan orvoshoz aki tud segíteni.
2015. máj. 11. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Hányadik hétben jársz? Nekem is van. Nekem azt mondta a diabos doki h kb a 35.héten visszaáll minden a régi kerékvágásba és normalizálódik a cukor. Ahogy írod nem sűrűn magas a cukrod és nem is nagyon kiugró. Ha egyszer egyszer ez előfordul sztem még nem állítanak inzulinra. Inzulinos kezelést az kap akinek végképp nem lehet visszaszorítani diétával. Legalábbis én így tudom.
2015. máj. 11. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Eddig ha felment akkor 7-8 közé. De maradt 8 alatt. Azt mondta a dokim (nőgyógyászom) hogy 8-ig nem annyira gáz. Most mar kb 1 hete minden nap felugrik 8 fölé es ma 10 is volt.
2015. máj. 11. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:
30 hetes vagyok. De a méretei (fejkörfogat alapján 32 hetes, súlya alapján 33 hetes) alapján több már!
2015. máj. 11. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor mindenképpen jelezd az orvosnak,ő tudni fogja,hogy mi a teendő.
2015. máj. 11. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én akkor kaptam, mikor a reggelivel nem tudtam mit kezdeni. Nem ehettem kevesebb ch-ot már, és mégis magasabb volt az érték.
2015. máj. 12. 06:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Most se ettem különösebbet 7,7 lett a mai. Az a baj hogy nekem a pulzusom sem jo. Igy a kettő együtt fullaszt
2015. máj. 12. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!