1/13 anonim válasza:
Bármit,ahol nem érheti ütés a pocid és nem túl megerőltető.
2/13 A kérdező kommentje:
Ez nyilvånvaló.
valami konkrét kéne,ami nem uszás.
2015. szept. 1. 23:48
3/13 anonim válasza:
Laza fittnesz,jóga,pilatesz,íjászat,sportlövészet,...
7/13 anonim válasza:
Ha mondjuk eddig futottál, akkor kocogni is lehet.
Én azt csináltam, meg úsztam. De van fent kismamatorna is a neten elég sok.
8/13 anonim válasza:
En szobabringazom, elotte futottam is, de azzal most felhagytam.
9/13 anonim válasza:
Jóga, séta a szabadban, kismama-pilates:
58:21-ig ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=8M7X73qN-b0 a legvégén a pushingos részt érdemes ignorálni
Én a telefonomra is leszedtem pár ingyenes prenatal workoutos alkalmazást, és abból csinálok párat. Ami fontos, hogy háton, illetve hasonfekvős gyakorlatokat ne végezz. Láttam pár videóban, azokat én is kihagytam.
10/13 anonim válasza:
Ja, és ami még fontos, hogy csak szép fokozatosan kezdj bele, ne erőltetsd magad túl, bármit soknak érzel, inkább hagyd abba, avgy vegyél vissza az intenzitásból, hacsak eddig nem sportoltál rendszeresen ugyanilyen jellegűt, mint amibe belekezdesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!