Mi okozhatta a vérzést 8 hetes terhesen? Tegnap este minden előjel nélkül mintha megjött volna. Piros, nyálkás vérzés. Se görcs, semmi nem kídérte. Reggelre elmult. Mi okozhatta?
soha nem értettem ezeket a kiírásokat. állítólag aggódsz, de tegnap nem mentél be a kórházba, sőt ma se. majd holnap.
ha aggódsz és érdekel és szeretnéd a babát akkor mi a fenéért nem teszel érte? miért ér rá 2 napot a kis élete???
én fél órán belül a kórházban voltam, sikerült visszatartani, 3 napra bent is tartottak...
Ezt én se értem
Várna a tököm holnapig.
Én a dokit sem értem. Az én orvosom, ha nem is tud bejönni, akkor ilyenkor mondja,hogy menjen be a kismama az ügyeletes kollégához. Főleg,hogy volt már vetélésed.
Ha szerencséd van, akkor nincs semmi gond.
Hááát, te tudod....de nekem mondhatná a doki, hogy holnapután fogad!
Aztaku...tyafáját!
4. gyerekemet várom, 3-al vérezgettem, Utrogestan-t szedtem én is, DE minden egyes alkalommal rohantunk az ügyeletre!Nem érdekelt volna engem a doki...és milyen jól tettem, hogy mentem.
Az én orvosom is ezt mondta!
Tudod, vannak VÉNÁS magzatmegtartó szerek, amik nem holmi Utrogestanok....
De Te tudod, ha annyira izgulsz miért vársz 2 teljes napot??????????????????????????????????????
En sem ertem komolyan.
Meg ezt az egesz fogadott orvos mizeriat. Ilyenkor a korhazba kell rohanni, nem ket nap utan menni meg hivogatni a dokit!
Nekem 5-6 hetesen volt barnas verzesem, rohantam a surgossegire!
Szetencsere nem lett baj, de akkor nyugodtam meg mikor megvizsgaltak, megneztek ultrahanggal. Eszembe nem jutott ide irogatni.
Én csak barnáztam, meg fájt a hasam, mégis aznap bementem az ügyeletre, kaptam gyógyszert és megfigyelésen benntartottak 3 napig!
Tudod a kórházban megfigyelés alatt lehetsz és kaphatsz olyan gyógyszert, amit otthon nem.
És oké, hogy otthon is tudsz pihenni, de azért az nem olyan, mintha a kórházban pihennél, ahol ha bármi gond van, egyből ott az orvos.
Szóval ha igazán aggódtál volna, akkor fogtad volna magd és bementél volna azonnal a kórházba!
És ha meg netán gond van, akkor élj majd azzal a tudattal, hogy talán még tudtak volna segíteni, ha nem idegenektől várod a segítséged, meg magad is nagy ívben teszel a dolgokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!