Miért félek attól hogy nem lehet gyerekem?
Nagyon fiatal vagyok még ezen gondolkodni,de már egészen 2-3 éves koromtól imádom a kisbabákat,és kiskoromban is azt hajtogattam folyton hogy anyuka vagyok...
Már másfél éve menstruálok,persze még nem rendszeres van hogy megjön van hogy nem...
Elég sokszor viszket vagy fáj a puncim. Van olyan hogy ahogy fekvésből felülök akkor elkezd fájni alul a hasam. Néha van olyan is hogy nem tudom kersztbe tenni a lábam. Meg ilyen pattogó érzés is szokott lenni ott. Mitől lehetnek ezek? Lehet hogy eddig is voltak ilyenek csak nem vettem észre őket mert régebben még nem járt ezen ennyit az agyam. Vagy egyáltalán akinek nem lehet gyereke annak miért nem lehet?
Köszi ha válaszoltok :)
13/L
Valószínűleg nőgyógyászati jellegű fertőzésed van. Keress fel egy nőgyógyászt, ő kikúrálja.
A meddőségnek általában semmi külső jele nincs, csak alapos kivizsgálással jönnek rá. Tehát addig nem fog kiderülni ilyen, amíg el nem jutsz odáig, hogy élesben gyereket akarsz a barátoddal/férjeddel.
Még 1 kérdés....
Gyermek nőgyógyászaton csak női doki van,vagy lehet férfi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!