Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most varom a 3ik gyerekem de...

Most varom a 3ik gyerekem de nagyon felek. Volt mar mas is igy? SOS

Figyelt kérdés
Annyira szeretnem e 3 ikat de nagyon felek,hogy fogok e veluk birni,mit szolnak az emberek,meg senki nem tudja nem mertem elmondani,a lelkemben nagyon orulok,de nagyon nagyon felek.mi lesz most?soknak van itt 3 gyereke?mit csinaljak?felhotlenul oruljek?nem tudom szerettem volna most meg hogy van teljesen panikba esstem.segitsetek!
2009. dec. 2. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ezzel én is így vagyok,tudom min mész át.Miden rendben lessz és magától érthetődően fog menni csak pozitívan!!!Két lányom van 9 és 10évesek,már alig várják a tesót.14+4km.
2009. dec. 2. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki természetesen!:) Nekem is három van 13,6 és másfél évesek!Azzal ne foglalkozz hogy ki mit szól hozzá!Nekem nem nehezebb hárommal mint kettővel volt!

Boldog babavárást!:)

2009. dec. 2. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Együtt érzek én is veled.Nekem a második jön most 8.ára vagyunk kiírva,én is így vagyok ezzel de így már a végefelé kicsit nyugodtabb vagyok ,majd amikor felfogjuk,hogy mi is történt akkor szerintem ez ösztönösen természetesen fog minden menni!Bízz benne te is!Sok boldogságot!!!:-)
2009. dec. 2. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a félelmed...

Ki mit szólna? Kinek mi köze hozzá?

Ha szeretnétek babát és már van is, örüljetek!

Lányom 17 hós, pocaklakóm 27 hetes, és a harmadikat is ilyen hamar szeretnénk, tök nem érdekel, ki mit szól, ki mit gondol...

2009. dec. 2. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj, főleg amiatt, hogy mit szólnak az emberek! Biztos nem egyszerű 3 gyerekkel, de ha jól szervezed a napokat, ugyanúgy ki fog alakulni a napi rutin, mint eddig! Én is most várom a 3. babánkat és nagyon boldog vagyok. Nagyon imádom őket, s szívem szerint szülnék még többet is, de azt az anyaig már nem fogja engedni, hogy 3nál több gyereket neveljünk. Ne pánikolj, ha tényleg annyira szeretnéd, akkor ne érdekeljen semmi más! Boldog babavárást!

3 éves + 17 hónapos + 7 hetes pocaklakó anyukája :)

2009. dec. 2. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én is jelenleg a harmadik gyermekem várom van egy 4éves kisfiam és egy 20hónapos kislányom.Megmondom őszintén nekünk a harmadik babánk nem volt tervezve(gyógyszer mellet jött össze)de nem volt szívünk elvetetni és hozzá teszem nem rajongott a család a dologért de nem érdekelt minket senki és semmi!!!!!Sokszor elgondolkodok én is rajta mi lesz meg hogy lesz de biztos megfogunk birkózni a feladattal!!!!!Fel a fejjel és örülj felhőtlenül!!!!!!

4éves 20hós 24hetes km

2009. dec. 2. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem semmi okod az aggodalomra! Nekem 3 gyerekem van (még a legnagyobb sincs 5 éves) és most várjuk a negyediket. Engem nem érdekel mit gondolnak az emberek (de egyébként a többség tisztel ezért), a gyerekek rengeteg örömöt okoznak nekünk és nagyon élvezzük a nagy családot. És biztos vagyok benne, hogy 4-gyel még jobb lesz! Kitartás és élvezd a helyzetet!
2009. dec. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!