Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismama vagyok, a...

5 hetes kismama vagyok, a 4dik gyerekem várom. Nektek is szokott fájni a pocakotok alul? Ez mikor múlik el?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is negyedszer vagyok babás. De most nem volt jellemző, talán mert most fiú lesz. A lányoknál viszont nagyon sokat szenvedtem, görcsöltem. De amúgy ez normális ilyenkor, csak már lehet nem emlékszel rá. :-)
2010. márc. 22. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is a negyedik babát várom! Nekem minden terhességnél gyakran fájt a pocim alja, de nem csak a terhesség elején, hanem végig. Ahogy nyúlnak a szalagok... Néha negyon erőteljesen fáj, de normális!

Boldog babavárást nektek!

30 hetes kismama

2010. márc. 22. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:

akkor kéne egy olyan topikot nyitnom,ahol a 4 dik babát várják az anyukák :-)

szeretettel várom minden 4-dik kisbabát váró kismamát!

Nekem 3 lányom van(15,13,7),remélem most már kis fütyis lesz :-)

2010. márc. 23. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem vagy véletlenül a ciklus.hu-n is? Mert én igen. R. :-)
2010. márc. 23. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én a második válaszoló vagyok. Nekem a legnagyobb lány (5), van 2 fiú (3,5 és 1,5) és most megint fiú. Ha indítasz 4. babás topicot, írd meg, hogy hol! Köszi!
2010. márc. 23. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!