Szerintetek ezek a nevek nagyon idétlenek?
Figyelt kérdés
Szóval, lány gyerekünk lesz, és szeretnénk neki szép nevet adni, nagyon tetszenek az ilyen országnév szerű nevek, arra lennénk kíváncsiak, hogy ezek szerintetek mennyire idétlenek vagy sem? Mert tényleg nem akarunk kicseszni csóri gyerekkel :)
szóval: Európa(a nagy kedvenc), Magyarka, Mátra, Róna, Tisza
2015. aug. 15. 09:49
41/45 anonim válasza:
Rettenetesen bénák és direkt sznob hangzásúak. Bár tökmindegy mit írok látom nektek tetszik! Az én nevem Gabriella, nem csufoltak soha a nevemmel! Ismerek Marikát, Szilviát, Erikát stb mind olyan jó kis név, és nem csufoltak senkit! Úgyhogy sztem ez egy baromság, hogy minden nevet lehet csufolni, mondj mást!
42/45 anonim válasza:
Gondolj arra is, hogy mi lesz ha megnő a gyereked. Mit fog szólni a nevéhez? Elfogadom, hogy neked tetszenek, de neki vajon tetszeni fog-e ha nagy lesz?
43/45 anonim válasza:
Ezek közül a Róna tetszik. Én speciel Hargitát adtam volna, de le lettem szavazva családi körben :) Hát ezzel a névvel is kaptam pár beszólást :D
44/45 anonim válasza:
nekem semmi bajom a különleges nevekkel,elsőre fura,aztán megszokja az ember...viszont szerintem egy alapból tök hétköznapi jelentéssel bíró névhez nem illenek..ez nekem olyan,mint a: Cserepes Virág,Bor Virág,és társai...Nekünk könnyen csúfolható,mindennapi életben használt szó a vezetéknevünk...az első szempont volt a névválasztásnál,hogy minél hétköznapibb legyen..elegen felkapják így is a fejüket a vezetéknévre(felnőttek is).
45/45 anonim válasza:
Szerintem ne adj nekik ilyen nevet!Egy egyszerű nevem van. De már életembe annyi bántást kaptam miatta.Ne adj neki ilyen nevet. Az Európával pl úgy is csúfolhatják h a "vén európa" szerintem ezekkel a nevekkel sok bántás fogja érni.(Tapasztalatbol mondom,semmi rossz akarattal.) De ahogy neked jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!