Miért lettek "leszavazva" ezek a nevek?
A férjemmel egyetértünk a nevek terén, de a család ellenünk esküdött :D
Persze nem ők döntik el a baba nevét, de azért jó lenne, ha nem húznák a szájukat :(
Sajna (vagy szerencsére) anyum és anyósom is a tipikus ami a szívükön a szájukon is típusok :)
A baba meglepi baba lesz, nem tudjuk a nemét :)
Fiú neve:
- Barnabás
- Zalán
- Richárd
- Péter
Lány:
- Nóra
- Dóra
- Norina
- Flóra
- Zorka
- Lilla
- Zsófia
Szerintetek tényleg ennyire borzasztóak, hogy ennyire le kellene szavazni őket?
Divatja múltak, vagy mi?
Esetleg nektek van ötletetek?
Nem mondom hogy mindegyik de egy pár nekem kifejezetten tetszik ezek a nevek közül. Péter a fiú nevek közül, bár nyilván van belőlük egy pár, ha nem ragaszkodtok ritka nevhez, akkor szerintem teljesen jó.
A mi babánk fiú lesz de ha lány lett volna, Zsófia lenne a neve. Nem divatja múlt név ez sem, folyamatosam egy közkedvelt név, bár kifejezetten gyakorinak is számít. Lilla is kifejezetten tetszik de se a Dórával, se a Nórával nincs bajom.
Richárdnak nem hívnám a fiamat, a lányomat pedig Zorkának nem, a többi az úgy oké nálam.
Ez persze az én egyéni véleményem.
Azért lettek leszavazva, mert elmondtátok nekik. Ha nagyszájúak, akkor bármelyik nevet leszavazzák.
Nálunk két lány van, és nem árultuk el a nevüket. Meglepi volt. Páran meg is lepődtek, de semmi beleszólásuk nem volt. :D
Nem szeretnénk divatneveket adni a picinek, és a külföldi hangzású nevek sem igazán tetszenek.
A Zorkát elírtam...ZORA ...bár ez eléggé idegen hangzású ...
A Ricsi a férjemnek tetszik nagyon, azt mondja, hogy erről a névről egy rosszcsont kisfiú jut eszébe, katnáros gatyóval :D
szerintem teljesen jó nevek :)
nálunk sem volt eget rengető öröm a név választásunkkal, mikor anyósnak mondtam elég láthatóan húzta a száját. de nem foglalkoztam vele. gondolkodtunk még neveken de amit 16hetesen találtunk nevet adtuk a fiúnknak. azóta se bántam meg. és többnyire pozitív a visszajelzés akinek bemutatjuk a fiúnkat, a családjaink sem szörnyülködtek egy percig sem. tehát ne foglalkozz velük, a babával együtt szeretni fogják a nevet is.
Szerintem a Zorkán kívül mind vállalható. Nekem a fiúnevek mondjuk nem tetszenek, csak a Péter.
Lánynevek közül a Zsófia nagyon szép. A Lilla és a Flóra is jó, a többi nem tetszik, de azokkal sincs gond.
Nekünk szülés előtt 4 héttel lett meg a név, akkor közöltük, hogy Zsófia lesz.
Mindkét nagymama húzta a száját, de nem érdekelt minket. Örültünk, hogy a 36. hétre sikerült dönteni :)
Kb 2 hetes volt, amikor bevallották, hogy nem tetszett nekik a név (nem mintha nem láttuk volna rajtuk), de már szeretik és illik is a kislányunkra.
Szóval nyugodtan adjátok azt a nevet, ami nektek tetszik, ők majd belenyugszanak.
Egyébként szép nevek, kivéve a Richárd és a Flóra. Nekem még a Boglárka és Luca tetszik, de a férjem egyből leszavazta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!