Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért lettek "leszavazva"...

Miért lettek "leszavazva" ezek a nevek?

Figyelt kérdés

A férjemmel egyetértünk a nevek terén, de a család ellenünk esküdött :D

Persze nem ők döntik el a baba nevét, de azért jó lenne, ha nem húznák a szájukat :(

Sajna (vagy szerencsére) anyum és anyósom is a tipikus ami a szívükön a szájukon is típusok :)

A baba meglepi baba lesz, nem tudjuk a nemét :)

Fiú neve:

- Barnabás

- Zalán

- Richárd

- Péter

Lány:

- Nóra

- Dóra

- Norina

- Flóra

- Zorka

- Lilla

- Zsófia

Szerintetek tényleg ennyire borzasztóak, hogy ennyire le kellene szavazni őket?

Divatja múltak, vagy mi?

Esetleg nektek van ötletetek?

2015. júl. 1. 21:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Fiúból a Richárd nem jó.A lányok csodaszépek! Amúgy nálunk is a család leszavazott,de tudod mit?Direkt az lesz a neve,amit Mi akarunk.
2015. júl. 1. 21:21
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagosak, egyiket se választanám konkrétan, de nem is rosszak. Kivétel a Zorka, az szerintem nagyon gagyi.
2015. júl. 1. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem mondom hogy mindegyik de egy pár nekem kifejezetten tetszik ezek a nevek közül. Péter a fiú nevek közül, bár nyilván van belőlük egy pár, ha nem ragaszkodtok ritka nevhez, akkor szerintem teljesen jó.

A mi babánk fiú lesz de ha lány lett volna, Zsófia lenne a neve. Nem divatja múlt név ez sem, folyamatosam egy közkedvelt név, bár kifejezetten gyakorinak is számít. Lilla is kifejezetten tetszik de se a Dórával, se a Nórával nincs bajom.

Richárdnak nem hívnám a fiamat, a lányomat pedig Zorkának nem, a többi az úgy oké nálam.

Ez persze az én egyéni véleményem.

2015. júl. 1. 21:22
 4/18 anonim ***** válasza:

Azért lettek leszavazva, mert elmondtátok nekik. Ha nagyszájúak, akkor bármelyik nevet leszavazzák.

Nálunk két lány van, és nem árultuk el a nevüket. Meglepi volt. Páran meg is lepődtek, de semmi beleszólásuk nem volt. :D

2015. júl. 1. 21:24
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem szeretnénk divatneveket adni a picinek, és a külföldi hangzású nevek sem igazán tetszenek.

A Zorkát elírtam...ZORA ...bár ez eléggé idegen hangzású ...

A Ricsi a férjemnek tetszik nagyon, azt mondja, hogy erről a névről egy rosszcsont kisfiú jut eszébe, katnáros gatyóval :D

2015. júl. 1. 21:26
 6/18 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen jó nevek :)

nálunk sem volt eget rengető öröm a név választásunkkal, mikor anyósnak mondtam elég láthatóan húzta a száját. de nem foglalkoztam vele. gondolkodtunk még neveken de amit 16hetesen találtunk nevet adtuk a fiúnknak. azóta se bántam meg. és többnyire pozitív a visszajelzés akinek bemutatjuk a fiúnkat, a családjaink sem szörnyülködtek egy percig sem. tehát ne foglalkozz velük, a babával együtt szeretni fogják a nevet is.

2015. júl. 1. 21:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Az más, a Zora nagyon tetszik!
2015. júl. 1. 21:32
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a Zorkán kívül mind vállalható. Nekem a fiúnevek mondjuk nem tetszenek, csak a Péter.

Lánynevek közül a Zsófia nagyon szép. A Lilla és a Flóra is jó, a többi nem tetszik, de azokkal sincs gond.

2015. júl. 1. 21:47
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem Zorka, Zora csak rosszul írtam ...
2015. júl. 1. 21:47
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekünk szülés előtt 4 héttel lett meg a név, akkor közöltük, hogy Zsófia lesz.

Mindkét nagymama húzta a száját, de nem érdekelt minket. Örültünk, hogy a 36. hétre sikerült dönteni :)

Kb 2 hetes volt, amikor bevallották, hogy nem tetszett nekik a név (nem mintha nem láttuk volna rajtuk), de már szeretik és illik is a kislányunkra.

Szóval nyugodtan adjátok azt a nevet, ami nektek tetszik, ők majd belenyugszanak.

Egyébként szép nevek, kivéve a Richárd és a Flóra. Nekem még a Boglárka és Luca tetszik, de a férjem egyből leszavazta :(

2015. júl. 1. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!