10+1 hkm vagyok, múlt héten voltam orvosnál, mindent rendben talált, azóta készen lettek a vér eredményeim is és az ált. Belgyógyászati vizsgálat is! Jövő hét kedden kell visszamennem, ugye addig sem lesz semmi gond?
Hát, jobb ha felhagysz ezzel a parázással még az elején. Ter4mészetes, hogy aggódsz, de ne húzd fel magad! Ne kezdj el nagatívan gondolkodni, mert csak felidegesíted magad. Persze, hogy minden rednben lesz, erre gondolj! Nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen. Most minden rendben van, pedig nálunk – nem MO. – sokkal lazább is terhesgondozás. Első UH-n 6 hetesen voltam, utámna 12. héten, után a következő a 22. heti vizsgálat (ez nálunk a genetikai UH). Most vagyok 26 hetes és 4 hete orvos se látott.
Itt nincs védőnői látogatás (ők csak a megszületett babákhoz jönnek ki), nincs háziorvos, nincs belgyógyász, nincs fogorvosi ellenőrzés, nincs cukorterheléses vizsgálat sem, sőt méhnyakvizsgálat sem mindig (barátnőmnek pl. egyszer sem nézték). Nekem eddig egy vérvizsgálatot és egy vizeletvizsgálatot csináltak 24!!! hetesen, előtte semmi ilyesmit.
Szóval, ezzel szeretnélek egy kicsit megnyugtatni. Magyarországon havonta vagy még sűrűbben ugrasztják a kismamákat valamilyen vizsgálatért. Én sem bánnám, ha ilyen terhesgondozási rendszer lenne felénk is. Te jó terhesgondozási rendszerben vagy, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!