Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ezek a nevek...

Szerintetek ezek a nevek nagyon idétlenek?

Figyelt kérdés

Szóval, lány gyerekünk lesz, és szeretnénk neki szép nevet adni, nagyon tetszenek az ilyen országnév szerű nevek, arra lennénk kíváncsiak, hogy ezek szerintetek mennyire idétlenek vagy sem? Mert tényleg nem akarunk kicseszni csóri gyerekkel :)

szóval: Európa(a nagy kedvenc), Magyarka, Mátra, Róna, Tisza

2015. aug. 15. 09:49
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mindenképp Európa nevet szeretnéd neki adni, szúrj be elé egy rövidebb, megszokottabb nevet.:) Így kicsit enyhül a Vörös Európa morbid hatása
2015. aug. 15. 12:42
 32/45 anonim ***** válasza:
Én sem akartam vitázni :)
2015. aug. 15. 12:43
 33/45 anonim ***** válasza:

Akkor jó :p

31nek igaza van. úgy elfogadható ha lenne előtte egy másik rövid keresztnév :)

2015. aug. 15. 12:48
 34/45 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekünk sosem volt morbid a Vörös Európa, gondoltuk, hogy mögé szúrjuk be a Fanni vagy Mia nevet, ettől olyan igazi névvé válik, pl egy Vörös Európa Mia már nem is annyira véres... Szerintünk szép, de köszi, hogy felhívtátok rá többen is a figyelmet.
2015. aug. 15. 13:04
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnám ezek közül egyiket sem a gyermekemnek, mert keresztnévként használva nagyon idegen számomra az összes. Ráadásul nem szeretem azokat a neveket, amelyekről nem lehet eldönteni, hogy fiúhoz vagy lányhoz tartoznak.
2015. aug. 15. 13:18
 36/45 anonim ***** válasza:
Fanni az szép név
2015. aug. 15. 13:20
 37/45 anonim ***** válasza:

Akkor már ha a Vörös Európa Miára gondoltatok...az egyik válaszoló írta a Via nevet. A Vörös Európa Via szerintem jobb lenne.

Az Európa is ki van emelve,be van keretezve a két V-vel. Máris nem a Vörös Európa emelődik ki, hiába egymás után van.

Ha neki mégse tetszene esetleg majd az Európa, akkor a Vörös Via is szép,különleges együtt.

2015. aug. 15. 13:22
 38/45 anonim ***** válasza:

Imádom a különlege, ritka neveket, de az Európa valahogy nem tetszik. Amiket felsoroltál, azok közül a Rónát választanám.

Írták már a Hargitát, ahhoz mit szólsz?

Az én kislányaim Villő (tavaszhozó tündér) és Helka (tündér a balatoni regéből).

2015. aug. 15. 14:54
 39/45 anonim ***** válasza:
Az Európához még a Miát is? Neee... A vezetéknév, és a két keresztnév is nagyon eltérő, ráadásul szerintem eléggé gáz is. Annyi szép név van, ami nem tenné közröhely tárgyává a gyereketeket.
2015. aug. 15. 15:09
 40/45 anonim ***** válasza:
Ezek nem tetszenek,viszont a Száva nagyon! :) Az nektek nem?
2015. aug. 15. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!