Lara Arena kérdése:
A terhesség 26. hetében szabad tòban fürdeni?
Figyelt kérdés
Eddig semmi problémám nem volt a terhesség alatt, de azért mégis tartok tőle , hogy baj lehet belőle ha hétvégén fürdeni megyek. A párom nagyon szeretne menni ilyen forróságban a tópartra , de nélkülem nem akar . Nem tudom , hogy mit tegyek .2015. aug. 13. 20:05
2/8 anonim válasza:
Elmennék vele a tópartra, vinnék behűtve vizet, lengén öltöznék és beülnék egy fa alá. De nem mennék vízbe (pont ennyi idős terhes vagyok én is). Én nem tartom biztonságosnak. De mindenki másképp él.
3/8 anonim válasza:
Attól még elmehetsz, hogy nem mész be!
4/8 anonim válasza:
Ha szabad fürdeni a tóban, akkor én tutira bemennék. Sokkal inkább, mint strandon medencébe. A barátnőm mindkét terhessége alatt sokszor fürdött a Balatonban, semmi problémája nem volt. A nőgyógyásza is mondta, hogy egész nyugodtan mehet.
5/8 anonim válasza:
Filu vagyok. Miért tartasz tőle? Mitörténhet?
6/8 anonim válasza:
Ha zart a mehszaj akkor minden tovabbi nelkul lehet:) en 36 hetesen is furodtem meg toban es elotte is,sot,termalvizben is. Orvost elotte direkt megkerdeztem,engedte.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy tartok attól , hogy össze szedek valamilyen fertőzèst . Első babámat várom , ès nem akarnám hogy törtènjen valami.
2015. aug. 14. 09:55
8/8 anonim válasza:
Akkor miért nem mész be csak térdig, vagy combközépig? Árnyékban is lehet hűsölni. Szerintem jobban kibírható tóparton a meleg, mint a lakásban. És legalább a párod is tud fürdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!