Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség 26. hetében...

Lara Arena kérdése:

A terhesség 26. hetében szabad tòban fürdeni?

Figyelt kérdés
Eddig semmi problémám nem volt a terhesség alatt, de azért mégis tartok tőle , hogy baj lehet belőle ha hétvégén fürdeni megyek. A párom nagyon szeretne menni ilyen forróságban a tópartra , de nélkülem nem akar . Nem tudom , hogy mit tegyek .
2015. aug. 13. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem fürdenék.
2015. aug. 13. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Elmennék vele a tópartra, vinnék behűtve vizet, lengén öltöznék és beülnék egy fa alá. De nem mennék vízbe (pont ennyi idős terhes vagyok én is). Én nem tartom biztonságosnak. De mindenki másképp él.
2015. aug. 13. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól még elmehetsz, hogy nem mész be!
2015. aug. 13. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha szabad fürdeni a tóban, akkor én tutira bemennék. Sokkal inkább, mint strandon medencébe. A barátnőm mindkét terhessége alatt sokszor fürdött a Balatonban, semmi problémája nem volt. A nőgyógyásza is mondta, hogy egész nyugodtan mehet.
2015. aug. 13. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Filu vagyok. Miért tartasz tőle? Mitörténhet?
2015. aug. 13. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha zart a mehszaj akkor minden tovabbi nelkul lehet:) en 36 hetesen is furodtem meg toban es elotte is,sot,termalvizben is. Orvost elotte direkt megkerdeztem,engedte.
2015. aug. 13. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy tartok attól , hogy össze szedek valamilyen fertőzèst . Első babámat várom , ès nem akarnám hogy törtènjen valami.
2015. aug. 14. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mész be csak térdig, vagy combközépig? Árnyékban is lehet hűsölni. Szerintem jobban kibírható tóparton a meleg, mint a lakásban. És legalább a párod is tud fürdeni.
2015. aug. 14. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!