Probalta mar valaki a baba nemet kimutato tesztet?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam mar rola 6 hetes kortol kimutatja a baba nemet! Ismeri valaki? Probalta mar?2015. aug. 13. 15:04
1/10 anonim válasza:
Melyik?
Gender makert próbàltam, lila lett, kisfiúnak tűnik a teszt alapjàn, még nem tudjuk a nemét. 11 hetes
3/10 A kérdező kommentje:
Igen erre a tesztre gondolok:)
Gratulalok neked en nem tudom otthon hol lehet venni mert kulfoldon elek de mar olvastam rola es kivancsi vagyok kamu e vagy mukodhet😊
2015. aug. 13. 16:09
4/10 anonim válasza:
Jofogason, ebayen, amazonon... Girl or boy test néven lwhet keresni. Remélem, nekünk most téved :)
5/10 anonim válasza:
Borzalom hogy ilyen teszt forgalomba jöhet :( 12hetes korig lehet elvetetni a babát, jesszus hány kis átatlan lélekbe fog kerülni hogy nem olyan nemű mint szeretnék..
6/10 anonim válasza:
A teszt közel sem ad megbìzható eredményt. Ez csak olyanoknak jó, akik azt szeretnék tudni, hogy kék, vagy rózsaszìn legye -e a gyerekszoba. Egyébként anyai vérből is megblehet tudni a baba nemét, legàlisan. Öröklődő genetikai betegségeknél nem mindegy. Itthon nem hinném, hogy akàrki azért vetet el egy magzatot, mert az nem a kìvànt neműre sikerült. Ahol ez szempont, ott meg úgyis megoldjàk valahogy, ha akarjàk.
7/10 anonim válasza:
Szerencsére a vérből kimutatás drága. Naív vagy ha azt gondolod, nem tesznek ilyet az emberek, akiknek van pénzük már így is ezt csinálják. De ha bejön egy ilyen olcsó teszt amit akárki megvehet a nem olyan tehetős réteg is neki áll meghatározni a gyerekük nemét. Czeizel beszélt egyszer erről, hogy mekkora csapás lesz ez ha megválasztható lesz a gyerek neme ilyenek által..
8/10 anonim válasza:
Te meg rémeket làtsz. A nemek közti szelekció itt nem divat, nem is volt soha.
9/10 anonim válasza:
Én kíváncsiságból kipróbáltam a Gender Makert, és rózsaszínű lett. Azóta kiderült, hogy tényleg lányt várok. De állítólag nem teljesen megbízható ez a teszt, sokakat megtréfált már. Viszont elég drága (5000-6000,-Ft/db).
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat lehet en is kiprobalom meglatjuk😊😊
2015. aug. 17. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!