Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hanyadik hétben...

Szerintetek hanyadik hétben járhatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Pár napja tudtam meg hogy terhes vagyok de csak jövöhéten tudok elmenni orvoshoz és kiváncsi vagyok hogy mennyi idős terhes lehetek,junius 27én jött meg rendesen,meg volt 5 napig de július 6ától egy héten át ilyen halványpirosos barnás akármim volt de nem volt meg rendesen és most meg nagy örömömre nem jött meg :) és a melleim fájdogálnak és reggeli rosszúlétem is van,letöltöttem az Anya leszek applikációt ahol azt irja hogy 7hetes lehetek..szerintetek?

2015. aug. 13. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha júni 27-ét vesszük alapul, akkor 6 hetes és 5 napos terhes vagy. A júli 6-tól tartó barnázás valószínű a peteéréssel kapcsolatos valami lehetett.

Ha elmész dokihoz, akkor ultrahangból jobban meg fogják tudni mondani.

2015. aug. 13. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) már alig várom hogy megtudjam mennyi idős vagyok és lássam a képen :)
2015. aug. 13. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is jun 27-en volt meg utoljara, pont ma voltam eloszor orvosnal, minden rendben, kerek 7 hetresre irta a gep a babat a meretei alapjan ;-)
2015. aug. 13. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Tesztet is csinaltal amugy, mert azt nem irtad.
2015. aug. 13. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Gratulálok a második hozzászolónak 😊 akkor lehet egy idősek vagyunk? 😊

Igen csináltam 3 terhességi tesztet is és mind a három pozitiv lett 😊

2015. aug. 14. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!