Terhességem hányadik hetében járhatok most?
Szia!
Azt ne felejtsd el, hogy menzesztől számolod, de a baba nem a vérzés ideje alatt fogan,hanem utána 12 napra van peteérésed! Vagyis 6hét minusz majdnem 2hét...
Nekem össze-vissza ciklus napjaim voltak, volt 42napra jött meg, utolsó két hónapban megjött 31napra, Július 20-án utoljára. Nem is foglalkoztam vele,hogy megint nagyon kimarad, de szept elsején teszteltem pozitívat, Menzesz szerint 6hetes is elmúltam a doki egy 3mm-es petezsákot talált,azt mondta kb 4 hetes! Később volt peteérésed! Nekem nem 10 napot kellett várnom,hanem 4 hetet!!! Azért, hogy fölösleges mennem 5-6hetesen mert nem biztos hoyg lesz szívhang, Így orvosi számítás szerint Hétfőn megyek akkor 8hetes lenne kell lennie magzatnak és szívhangnak is abban a petezsákban:) Menzesz kalkulátor szerint pedig ma vagyok 10hetes+1 napos!!
Nyugalom,minden oké lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!