Ket honappal ezelotti veteles utan mar nem lehet pozi a tesztem ugye?
Juniusban volt egy spontan vetelesem 5 hetesen. Most halvany pozi lett a tesztem de felek meg az elozo terhesseg mert nagyon lassan urult ki a hcg-em. Pont ilyen volt a tesztem az elozo mensim elott. Ugy gondolom talan mar megsem lehet, hogy meg mindig mutassa inkabb ujra baba lesz..:)
Ket nap mulva kiderul hogy erosodik e de gondoltam megkerdezem!
Koszonom a valaszokat
Mar tuti nem azt mutatja! :)
Nekem is juniusban volt vetelesem, 2 hete pozit teszteltem :)
Ugyh en szeretnek gratulalni, persze tesztelgess, h erosodik-e! :)))
Köszi! :)
Hát mi is nagyon bízunk benne, hogy Ő velünk maradjon! Egyelőre várunk a szívhangra... :) szoríts, hogy legyen!!!!!
Nagyon szoritok aterzem az aggodalmad! Hat en is izgulok rendesen foleg, a 8 dpon mar halvany pozi a tesztem:(
Remelem minden rendben lesz velunk😊
Biztos baba :) rendesen irigykedem, hogy ilyen hamar siker :) Nekem júniusban volt szintén vetélés, de majdnem 8 hétre jött meg az első havim :( így még csak most lesz esély. hogy újra terhes legyek :S Küldjetek hozzánk is gólyákat :D
Gratu nektek és vigyázzatok magatokra :)
De aranyosak vagytok! Kedves utolso kuldom neked szoritok, hogy sikeruljon minnel hamarabb. Nekem 6 hetre jott meg es elotte meg ugyanilyen halvany volt a tesztem ezert kerdeztem😊
Nagyon lassan urult ki a hcg. Viszont a mensim nagyon gyenge volt 2,5 napig tartott es sok helyen olvastam, hogy eros verzes van ilyenkor.
Tenyleg nagyon drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!