Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ket honappal ezelotti veteles...

Ket honappal ezelotti veteles utan mar nem lehet pozi a tesztem ugye?

Figyelt kérdés

Juniusban volt egy spontan vetelesem 5 hetesen. Most halvany pozi lett a tesztem de felek meg az elozo terhesseg mert nagyon lassan urult ki a hcg-em. Pont ilyen volt a tesztem az elozo mensim elott. Ugy gondolom talan mar megsem lehet, hogy meg mindig mutassa inkabb ujra baba lesz..:)

Ket nap mulva kiderul hogy erosodik e de gondoltam megkerdezem!

Koszonom a valaszokat

2015. aug. 13. 16:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hat ma kene megjonnie ugy erzem meg is fog. Nem teszteltem azota ugye igy varok. Nem tudom mi lehet ugye erosodes nincs a teszten azota szoval nem tudom:(
2015. aug. 19. 08:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Marmint tegnap teszteltem de ugyanolyan mint a 8. dpon ugyhogy nem bizakodom. Lehet meg tenyleg az elozo terhesseget mutatja:(
2015. aug. 19. 08:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Hmm... Hát attól, h úgy érzed, meg fog jönni, még nem biztos, h megfog. Én is így éreztem.

Az erősödès meg még sztem ráér, nekem is sokáig elég halvàny volt.

Majd azért írj!!

2015. aug. 19. 08:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Irok mindenkeppen. Koszonom😊
2015. aug. 19. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! Ma nem teszteltél? Nem jött meg?
2015. aug. 20. 12:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia! Most jott meg ebben a pillanatban. A tesztem ugyan olyan halvany pozi. Ez akkor meg mindig az elozo terhesseg. Orulet..

Na mindegy.. Orvosnal voltam 1 honapja es minden rendben volt ugyhogy nem ertem de ez van..

Koszonom a drukkot azert mindenkinek😊

2015. aug. 20. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ez elég fura! Fordulj orvoshoz, ha elmúlt a vérzésed, mert annak már rég ki kellett volna ürülnie! Nekem vetélés után 2 héttel kellett tesztelnem, ha pozitív lett volna még, vissza kellett volna menni a dokihoz!
2015. aug. 20. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!