Terhesség alatti hízás, kinél mennyit mutat a mérleg?
Figyelt kérdés
Az èrdekelne,hogy ti mennyit híztatok a terhesség alatt,ès szülés után mennyi ideig tartott leadni?Pánikolok 26 hetesen 16 kilónál tartok,óriásinak érzem a hasam,mennyi lessz ez a végéig?Cukrom nincs,de elèggé vizesedek...?
Első gyereknél 12 kiló jött fel, és abból két kilót tudtam leadni (Tisztán az én naivitásom miatt...Anyukák szoptatás alatt nem kell zabálni!! :D :D Ne hallgassatok arra ai ezt mondja :D)
2015. aug. 12. 10:48
12/21 anonim válasza:
Első terhességem alatt 10 kilót híztam (57-ről 67-re), ebből a szülés után 3 héttel semmi nem maradt fenn. Utána tovább fogytam 54 kilóra. A szoptatás után, ismét 57 kilóról indítottam a második terhességet, és ugyanolyan ütemben hízok, mint az elsővel. Hétfőn leszek 26 hetes, és 4,5-5 kiló van fent. Remélem, megint megáll 10-nél a végére, és ugyanúgy el is tűnik a szülést követően.
2015. aug. 12. 11:21
13/21 anonim válasza:
1. Babaval 17 kg-ot hiztam, korhazbol hazajovet kb 4 kg plussz maradt rajtam, ami leolvadt napok alatt.
2. Babaval mult heten voltam vedononel, 21 hetesen 5 kg plussznal jarok. Dietara fogott! :-( masnap az orvosom megdicsert, h milyen keveset hiztam! :-)
Egy het alatt lement 1 kg!!! Aminek persze nagyon orulok. Kivancsi leszek a tovabbiakban hogy alakul majd a sullyom. (Cukorbetegek szenhidrat dietajat csinalom egy hete)
2015. aug. 12. 13:53
14/21 anonim válasza:
33hétben járok +5kg,némi tulsujal kezdtem, féltem is a védőnő látogatásokkor hogy na most vajon menyit fog mutatni a mérleg...de a 28 hétig semmit nem híztam és a mostani is megfelelő a védőnőm szerint.
csak mindenki azzal riogat hogy majd az utolsó hónapban lesz ez a triplája is...nagyon remélem hogy nem :)
2015. aug. 12. 14:25
15/21 anonim válasza:
Utolsó, ez teljesen egyéni, én például az utolsó 4 hétben egy grammot sem híztam már. (Kb. a 35. héttől meg teljesen lelassult a hízásom, addig 8 kilót szedtem fel, utána meg csak kettőt).
2015. aug. 12. 14:32
16/21 anonim válasza:
igen ez így van!..most lehet nagyképűen fog hangzani de büszke vagyok magamra hogy már itt tartok és csak 5kg híztam függetlenül attól hogy ez egyén függő mivel amugy is többlettel kezdtem...meg amúgy is el sem tudnám képzeli hogy utolsó hónapban még +15kg szerintem ilyen nincs
2015. aug. 12. 15:13
17/21 anonim válasza:
Én 37+4 hetes vagyok plusz 14 kilóval és nulla vizesedéssel szóval lesz mit leadnom!! :D
2015. aug. 12. 15:36
18/21 anonim válasza:
35 hetes vagyok és most vagyok annyi kiló, mint amennyivel kezdtem a terhességet. 3 kilót fogytam, azt szedtem vissza, de már vizesedik sajnos a lábam. Második terhességem.
Elsővel 5 kilót híztam, 3800gr volt a fiam. A kórházból -12 kilóval jöttem haza.
2015. aug. 17. 18:02
19/21 anonim válasza:
Értelmetlen amúgy összehasonlítani, mert van, aki túlsúlyról indul, más normál súllyal, valaki tiszta víz a végére, más meg télen terhes és nincs ilyen gondja stb. A lényeg, hogy egészséges maradj a végéig, vérnyomás, cukor rendben legyen, és persze le tudd adni a szülés után. :)
2015. aug. 17. 18:06
20/21 anonim válasza:
Igen, eléggé egyéni a hízás, és a genetika is közrejátszik. Én vékony, izmos alkat vagyok alapból. Az elsőnél a 10 kiló úgy jött fel a végéig, hogy a nőgygyászom végig mondogatta, milyen ügyes vagyok, hogy magamra nem hízom, csak a gyerek nő. Pedig nem vigyáztam. Mosta másodikkal grammra ugyanolyan ütemben szedem fel a kilókat, pedig szénhidrátszegény diétát tartok + kilométereket rohanok a 2,5 éves örökmozgóm után. (26. hét, 5 kiló plusz.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!