Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyre többet mutat a mérleg? (! )

Egyre többet mutat a mérleg? (! )

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3 napban semmi edesseget nem ettem,csak egészséges dolgokat és rengeteget mozogtam(torna,úszás,atletika verseny).Nem ettem nagyon keveset szoval nem lehet ez az ,,elraktároz" dolog.

Akkor meg is hogy lehetseges??

2015. ápr. 29. 06:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyire ettél egészséges dolgokat, milyen mennyiségben etted?

Pajzsmirigyed, jelenlegi állapotod milyen?

Testtömeged (zsírarányod), alkatod? Egy vékony ember pl. könnyen felszedhet tömeget azért, hogy a normális tömegét elérje.

2015. ápr. 29. 06:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Teljes kiörlésű kenyerek,zöldségsaláták(majonézes öntetes cuccok nélkul) zabpehely(natur),hazi zoldseg levesek...

165cm 52,7 kg-ról indultam és ma reggel 54,3 volt.Az alkatom sportos mert nagyon szeretek sportolni es sokat is szoktam.

2015. ápr. 29. 06:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nőknél a mensi ciklus gyakran összefüggésben van a megkötött víz mennyiséggel, a zabot és a gabonákat pedig nem sok ember tolerálja jól. Lehet te sem.
2015. ápr. 29. 07:12
 4/9 anonim ***** válasza:
az izom meg többet nyom, mint a zsír :)
2015. ápr. 29. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez mennyire tévhit, de ha az ember hirtelen egyik pillanatról a másikra elkezd egy ilyen étrendet, az hízással is járhat.
2015. ápr. 29. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
3 nap alatt nem történik semmi, én hónapokig mértem a súlyomat, hízókúra miatt, néha 1-2 kilóval több volt, másnapra 2 kiló vissza és csak hónapok alatt, szép lassan lettem egyre több kiló. Ez fogyásnál ugyanígy van, lehet, hogy nem voltál ma még wc-n, ez is befolyásolja, de akár az is, hogy mennyi vizet iszol, ittál.
2015. ápr. 29. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
3 nap semmi, minimum több hét kell, hogy biztonsággal lásd, változott-e a súlyod.
2015. ápr. 29. 11:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Izomnövekedésről lehet szo,mert borzaszto izomlazam van
2015. ápr. 29. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Az izom arról híres, hogy 3 nap alatt nő.

De a sérült izomzat miatt valóban köthet meg plusz folyadékot a test.

2015. ápr. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!