Az elmúlt 3 napban semmi edesseget nem ettem,csak egészséges dolgokat és rengeteget mozogtam(torna,úszás,atletika verseny).Nem ettem nagyon keveset szoval nem lehet ez az ,,elraktároz" dolog.
Mennyire ettél egészséges dolgokat, milyen mennyiségben etted?
Pajzsmirigyed, jelenlegi állapotod milyen?
Testtömeged (zsírarányod), alkatod? Egy vékony ember pl. könnyen felszedhet tömeget azért, hogy a normális tömegét elérje.
2015. ápr. 29. 06:51
2/9 A kérdező kommentje:
Teljes kiörlésű kenyerek,zöldségsaláták(majonézes öntetes cuccok nélkul) zabpehely(natur),hazi zoldseg levesek...
165cm 52,7 kg-ról indultam és ma reggel 54,3 volt.Az alkatom sportos mert nagyon szeretek sportolni es sokat is szoktam.
2015. ápr. 29. 06:58
3/9 anonim válasza:
Nőknél a mensi ciklus gyakran összefüggésben van a megkötött víz mennyiséggel, a zabot és a gabonákat pedig nem sok ember tolerálja jól. Lehet te sem.
2015. ápr. 29. 07:12
4/9 anonim válasza:
az izom meg többet nyom, mint a zsír :)
2015. ápr. 29. 08:19
5/9 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire tévhit, de ha az ember hirtelen egyik pillanatról a másikra elkezd egy ilyen étrendet, az hízással is járhat.
2015. ápr. 29. 08:55
6/9 anonim válasza:
3 nap alatt nem történik semmi, én hónapokig mértem a súlyomat, hízókúra miatt, néha 1-2 kilóval több volt, másnapra 2 kiló vissza és csak hónapok alatt, szép lassan lettem egyre több kiló. Ez fogyásnál ugyanígy van, lehet, hogy nem voltál ma még wc-n, ez is befolyásolja, de akár az is, hogy mennyi vizet iszol, ittál.
2015. ápr. 29. 11:45
7/9 anonim válasza:
3 nap semmi, minimum több hét kell, hogy biztonsággal lásd, változott-e a súlyod.
2015. ápr. 29. 11:51
8/9 A kérdező kommentje:
Izomnövekedésről lehet szo,mert borzaszto izomlazam van
2015. ápr. 29. 13:58
9/9 anonim válasza:
Az izom arról híres, hogy 3 nap alatt nő.
De a sérült izomzat miatt valóban köthet meg plusz folyadékot a test.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!