Nagyon elvette a kedvem amit ma mutatott a mérleg, tanács?
2 hónapja diétázom. Krumplim, kenyeret, rizst nem eszek, pedig előtte minden nap. Gyümölcsöt, bár egészséges, de korábban mérték nélkül ettem, most lecsökkentettem a mennyiséget. Cukor helyett édesítő, Cola helyett víz vagy maximum a diétás változat. Meg mindenből próbáltam olyat venni ami kevés kalória, szénhidrát és zsírtartalmú.
Érezésmentesen le is adtam 6 kilót. A héten vendégünk volt és már nem tudtam 3 felé főzni, meg úgy voltam vele, hogy felfogom pár napos csalónapnak és utána folytatom. Nem zabáltam össze mindent, hanem pl. ebédre olajban sült csirke volt, vagy estére ettem rizst és egy kis pörköltet amit párom készített délután. Számoltam a kalóriákat, kb 2000-2100 kalóriát ettem meg így, a korábbi 1500 helyett.
Ma ráálltam a mérlegre és 3 kiló jött vissza! Egy teljes havi próbálkozásom 4 nap alatt odalett :(
Mára úgy terveztem, hogy elmegyek sétálok, most szabadnapom van. Erre úgy elkedvetlenedtem, hogy ki sem keltem az ágyból. Megnéztem pár filmet egymás után, közben elővettem a vendég ajándékba hozott dobozos süteményét és teleettem magam vele. Borzasztóan érzem magam, de még az ágyból sincs kedvem kimászni ezek után.
Közben azon gondolkodom, hogy hiába mondják, hogy egészségesen kell fogyni, ha nem használ. 2 havonta vannak születésnapok, ünnepek, ahol visszajönne az egész. Lehet az lenne a legjobb, ha 800 kalóriát ennék csak naponta és akkor tudnék fogyni egy olyan ütemben, hogy ha néha visszajön egy vagy kettő, akkor se legyen probléma.
Lol akkor irány a wc egy fél kilós fogyáshoz...
Na akkor még egyszer : Fogyni nem így kell, és a fogyás nem kilóban mutatkozik meg.
Ennyi... kondi meg bodybuilder étrend kell. Az érdemi fogyás a body.builder.hu-n kezdődik nem a női magazinokban.
Az a három kiló nem igazi hízás.
Butaság volt ilyen napok után ráállnod a mérlegre, tudhattad volna, hogy többet fog mutatni. Ilyenkor legalább egy hétig hanyagolni kell a méredzkedést (amúgy is elég lenne hetente egyszer!).
Ha így tettél volna, akkor addigra már visszaállt volna a normál súlyod, sőt, talán fogytál volna is még, és nem kellett volna egy napot depizéssel töltened.
el kell keserítselek, én 860kcal-t eszek, (jóllakok vele, abonett kenyér, tojás, zöldség-gyümölcs (kevés), csirkehusi).
1 hónap alatt lemegy 2 kg. 2havonta járunk a szülőkhöz hétvégére. Ott az addig -4ből 3 visszajön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!