Tüdőgyulladásom van, fogyókúrázom, el vagyok tiltva a sportolástól, de ma összeszedtem magam és elmentem futni, most nagyon fulladok, valami tanács, hogy mit lehetne tenni?
Asztma pumpám van, azzal próbálkoztam, de nem használ
És miket ehetek?
Eddig ettem pár szem diót és egy almát
Az orvos azt mondta, hogy egyek sok gyümölcsöt, de azt nem eszem, mivel azok hizlalnak
Húst, tojást nem kívánom.
Egy kis zabot főzzek fel fehérje shakkel?-Azt szerintetek jó lenne mára ebédre-vacsorára egyben?
Alapszabály, hogy betegen az egészség a fontos, le kell tojni a fogyókúrát és a sportot. Tüdőgyuszival futni *brrr*
Egyél nyugodtan gyümölcsöt! Nézd meg szénhidrát tartalmukat, sokat lehet enni.
Betegen minek mész futni??
Ráadásul pont, amikor ilyen hideg van, neked meg tüdőgyulladásod van, és azzal kapkodod a levegőt. Hát gratulálok.
Ha "szerencséd" van, most elintéztél plusz két hét betegszabit magadnak...
Suliba járok, anyáék elmentek így csak utána tudtam menni futni, fél 9 volt már, sütött a nap, de beöltöztem, sapkát is vettem, mert fülfájós vagyok ekkora szélben, fázni nem fáztam, csak a végére már a torkomban dobogott a szívem, futás közben nem volt semmi baj, csak mikor sétálva jöttem haza, akkor éreztem, hogy nem kapok normálisan levegőt.
Mikor hazajöttem ittam egy csésze forró zöld teát, letussoltam forró vízben, nagyon jól esett, de fulladtam nagyon, asztma pumpám van, egy kicsit segített de nem sokat.
Most illóolajokat párologtatok a szobámban, kezd elmúlni, de nem az igazi, mert hangosan veszem a levegőt(minta sóhajtoznék, de nem olyan, hanem inkább aki kapkod a levegő után.
Van itthon zöldborsó leves, lehet, hogy eszek egy kis tányérral egy jó meleg levest, de inkább csak répát meg levet szedjek bele?-Mert úgy tudom, hogy a zöldborsóban sok a szénhidrát, nem ajánlják fogyókúrában, de kezdek éhes lenni.
Ilyen agyatlan embert -.-'
EGYÉL borsót nyugodtan. Nem kell koplalni, főleg nem tüdőgyuszival.
Te egyszerűen nem vagy normális, és alapvetően semmibe veszed úgyis, amit írunk, szóval remélem, már senki nem fogja venni a fáradságot, hogy válaszoljon neked.
Ilyen agyatlant.
Honnan tudjam, hogy szabad e?
Egyik kérdésnél az a válasz, hogy borsót ne egyél, mert sok benne a szénhidrát.
A gyümölcsökben sok a cukor=hizlal.
Most meg leírom, hogy nem eszem meg, erre én vagyok a h-ülye. Veletek sem lettem okosabb, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!