Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyenek ezek a méretek, csak...

Milyenek ezek a méretek, csak a számokat nézve? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát: mell: 90 cm derék:72 cm csípő:103-104 cm comb: 63 cm

Tudom,a csípő rengeteg,meg a derék is,ahhoz képest,hogy 16 éves vagyok,és 165.5 cm.Amúgy 63.5 kg vagyok,és elég sokat híztam-fogytam 12 éves korom óta,mert Crohn-beteg vagyok,és egyszer annyira szarul voltam,hogy egészen 40 kg-osra fogytam,úgy hogy hozzá 164 cm voltam.Akkor kezeltek és meghíztam 60 kg-ra,de utána megint visszajött a régi állapotom,54 kg-ra fogytam.De azóta egy még jobb kezelésnek köszönhetően jobban érzem magam,és észre se vettem,már 63.5 kg lettem.Sajnos már annyit kellett diétáznom és nélkülöznöm a betegségem miatt,hogy már semmi kitartásom nincs,hogy már megint megvonni magamtól vmit...2-szer is bevállaltam 3 hónapig,hogy csak egy speciális tápszert iszok.Most nem panaszkodni akarok,csak szeretnék tanácsot kérni az esetleg hasonló cipőkben járóktól,hogy mi módon adhatnék le 8-10 kg-ot.Tudom,diétáznom kéne... De annyira nincs erőm ehhez.Az izom-zsír arányom is teljesen felborult,voltunk testzsírszázalék mérésen,és siralmas eredmény született... 18.8 kg izmom van,ami a normális alatt van,és 23.3 kg zsírom,ami meg a normális felett... És tudom hogy tenni kéne,és akarok is tenni,de mikor elkezdem a diétát,ideges vagyok és frusztrált,és nagyon hamar eredményt akarok,pedig egészségesen nem lehet hamar lefogyni,idő kell hozzá. Plusz néztem a kalóriaszámlálást,meg ezt a grammozást.. Semmi esély rá,hogy mindig lemérjem a kaját,meg ennyire figyeljek ezekre,főleg suliidőben nem... Szóval össze vagyok zavarodva,hogy mit is kéne tennem és azért fordultam ide segítségért,hátha vki tud építő jellegű tanácsot adni nekem.Plusz mindenkitől csak azt hallom,hogy mennyire nem látszik rajtam,hogy híztam,meg senki nem hiszi el,hogy ennyi kg vagyok.De én tudom,hogy ez így nincs rendben,mert eléggé narancsbőrös a combom,meg a fenekem,és striák is vannak rajtam szép számmal...A segítséget előre is köszönöm! :)

2014. jún. 29. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Először is ha az állapotod engedi kezdj el valami lightosat sportolni, pl fallabda, futás, röplabda, tehát ami nem készíti ki a szervezeted és lehetőleg élvezettel csinálsz, ugyanis ez nagyon sokat könnyít a dolgon. Ha a heti 3-4 edzés megvan innentől kezdve már csak annyit kell tenned, hogy egészségesen étkezel. Ha fogyni akarsz akkor vigyél be minél több fehérjét és minél kevesebb szénhidrátot és ezekből is jó minőségűt. Magyarán egyél sovány húsokat, zöldséget, zabpelyhet, tk kenyeret, puffasztott rizst stb.
2014. júl. 2. 22:42
 2/2 anonim válasza:
probald meg a yogat, a pilateszt, vagy calleneticset. (egyszerre egy is eleg lesz:)) szep eredmenyeket lehet elerni viszonylag rovid ido alatt, de egyaltalan nem intenziv mozgasformak ezek.
2014. szept. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!