Mi a bánatos fr@nc miatt mutat a mérleg egyik napról a másikra 40 dekával többet?
Figyelt kérdés
Diétán vagyok, napi 7x étkezem, nagyjából ugyanazokat az ételeket és alapanyagokat használom. A kiszámolt szükséges kalóriamennyiséget viszem be. Természetesen ebben cukor nincs.(a mérlegben új az elem). Akkor miért van, hogy majd' fél kilóval vagyok több egyik napról a másikra? Az létezik, hogy a menstruáció előtt 9 nappal ez legyen, és ez volna az oka? Eddig még nem figyeltem ennyire, ezért nem tudom.2014. okt. 17. 07:45
1/18 anonim válasza:
Az ember súlya ingadozik. 40 dekán nem érdemes problémázni, még ha most nehéz is így tenned. A menstruáció előtt meg lehet, hogy több vizet tartasz vissza - megeshet.
2/18 anonim válasza:
Napi szinten ingadozhat a súly 1-2kg-mal, hisz a testünk él, folyamatosan változik, anyagcseréje van. Menzesz előtt pedig a vérzés miatt vizet tart vissza, aminek van súlya is.
3/18 anonim válasza:
40 deka, ez most komoly?? :D
Felálltam tegnap reggel a mérlegre: 51,3 kg
Leszálltam róla, visszaálltam: 52,1 kg
Visszaálltam: 51,2.
Na, szerinted??
4/18 anonim válasza:
Ennyit még az is okozhat, ha valamelyik kajád egy kicsit sósabb volt, mint kellett volna. A só ugyanis a szervezetben megköti a vizet...
Másrészt olyan is van, hogy reggel a salakanyag-ürítés nem volt annyira jó, valamennyi maradt benned, ...
Ennyi változás nem jelent valódi hízást, majd ha ez a többlet 3-4 napon keresztül állandósulni látszik, akkor bizony elmondhatod, hogy híztál...
5/18 anonim válasza:
Dekára nézni -.-' a testsúlyod bármiféle fogyás, hízás nélkül 1-3 kilót ingadozhat...
6/18 A kérdező kommentje:
Ó, ha 50 kg körüli súlyról szólna a történet... Itt én 72 kg-ról beszélek. Még kb. 7 kg-ot kell fogynom, 8-at már sikerült. Többször ráálltam egymás után én is, de nem változott a kijelző. Minden reggel ugyanabban az időpontban, ugyanabban az fiziológiás állapotban állapotban mérek. Éhgyomri, mikor még egy korty vizet sem ittam, stb... Ez a 2. reggel ezzel +40 dekával. És azért dühít, mert mindenről lemondtam már, amit szeretek, csoki, tészta, chips, krumpli, kifli, zsömle, és még sorolhatnám. Cserébe pedig áll a súlyom, vagy hízok is? Most nagyon ki vagyok! Ráadásul heti 3 HIIT edzést végzek, ami nagyon durva.
2014. okt. 17. 09:40
7/18 anonim válasza:
40 deka nem hízás! fogd már fel!!!! nem vagy gép, hogy mindig ugyanannyi legyél
8/18 anonim válasza:
Na pont ezert nem szabad naponta merlegelni, csak hetente. Feledd el a merleget es csak hetfo reggelenkent allj ra, jobb lesz a hangulatod, nem csinalod ki magad apro sulyingadozasokkal.
9/18 anonim válasza:
Főleg ha már egy ideje csinálod, akkor ez természetes.
Én csak 10 kilót fogytam, de pl. a hasamból 20 centi ment le! Úgy hogy sokáig megálltam a kilóban.
10/18 anonim válasza:
Miért nem mindjárt patikamérleget használsz? Az a grammokat is méri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!