Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a bánatos fr@nc miatt...

Mi a bánatos fr@nc miatt mutat a mérleg egyik napról a másikra 40 dekával többet?

Figyelt kérdés
Diétán vagyok, napi 7x étkezem, nagyjából ugyanazokat az ételeket és alapanyagokat használom. A kiszámolt szükséges kalóriamennyiséget viszem be. Természetesen ebben cukor nincs.(a mérlegben új az elem). Akkor miért van, hogy majd' fél kilóval vagyok több egyik napról a másikra? Az létezik, hogy a menstruáció előtt 9 nappal ez legyen, és ez volna az oka? Eddig még nem figyeltem ennyire, ezért nem tudom.
2014. okt. 17. 07:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont mivel 72 kg vagy azért még annyira sem számít 40dkg. Ha 4 kg-os baba lennél akkor számítana.

Számítsd ki, hogy 40dkg a testsúlyod hány %-a.

Megmondom 0,5%.

Pont az ilyen görcsös dekázások miatt fullad be a legtöbb diéta...

2014. okt. 17. 10:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálam is volt hogy hetekig nem mozdult a mérleg, pedig centi, + a ruháim alapján is fogytam, a mérleg pedig nem mozdult sehová. Szó szerint, amikor valami miatt felvettem a megszokott helyéről, és másnap ugyanoda visszatettem... szóval, néha-néha azt is meg kell mozgatni, talán ott egyhelyben állástól elunta magát???
2014. okt. 17. 10:42
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Ennek az az oka, hogy még nem sz.artál, vagy nem annyit mint kellett volna, vagy ittál egy pohár vizet. Hogy lehet már 40 dekán parázni? Hány éves vagy?
2014. okt. 17. 11:32
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Ki írt itt bunkó választ, te agyalágyult!?

Mindenki megnyugtatni akar téged, ha nem tűnt volna fel!

Látom, te is az a fajta vagy, aki a fenék helyett agyról fogy...

2014. okt. 17. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Ameddig ekkora hülyeségeket kérdezel, ne csodálkozz, hogy ilyen válaszokat kapsz, napi 1-2 kg ingadozás is teljesen normális, menzesztől is függ. Lehet jobb lenne, ha hetente mérnéd magad, én is csináltam napi mérést és láttam rajta ezt az 1-2 kg-os ingadozást, de sok értelme nincs, a heti mérésen már látod, hogy mekkora a változás, ha van.
2014. okt. 17. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
na akor én hátha megtudlak nyugtatni ;) 74 kg-val kezdtem el a diétát 4 hónap alatt lefogy am 11 kg-ot :) hétfőn mérlegre álltam 63.3 volt örültem neki aztán ma meg már 64.6 lett :O a hajamat téptem mikor megláttam :( csak hogy eszembe jutott hogy jövőhét szerdán havizni fogok ami víz megköttésel jár ;)
2014. okt. 17. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Jaj, ember... Már leírtuk. Ha a mérleg tökéletes is, a tested súlya hullámzó, ez teljesen természetes. Beviszel egy csomó ételt, ami nem mindig ugyanúgy és ugyanakkor távozik, a glikogénraktárak állapota is más lehet (márpedig az rendesen megköti a vizet), de más okból is lehet vízvisszatartás...

Nekem érdekesebbek voltak, fogytam, majd ugyanolyan táplálkozással pár nap alatt felugrott 2 kiló s még csak le se akart menni utána. Ezt azóta sem értem, de úgyis a hosszútávú súlyváltozás fontos, s még csak az sem, hogy mások hogyan fogynak. Pedig nekem tipikusan nem ingadozik a súlyom (még a glikogénraktáraim kiürülésekor se igazán, amit megint nem értek). De néha mégis. A test már csak ilyen.

40 deka az konkrétan semmi ezen a téren.

2014. okt. 17. 14:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a heti mérés sem segít a fentin... Ha az embernek pont akkor több 1-2 kilóval a súlya, akkor simán több lehet, mint egy héttel azelőtt...
2014. okt. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!