Medencetágulási tünetei csak azoknak vannak, akinek nem elég széles a csípőjük, vagy ez ettől teljesen függetlenül bárkinél jelentkezhet?
Figyelt kérdés
Mikor sűrűsödnek be ezek a fájások, és mennyivel szoktak kb. szülés előtt jelentkezni?2015. aug. 9. 19:48
21/27 anonim válasza:
Hát,ha én túléltem,akkor is :D
22/27 anonim válasza:
Na mi a helyzet? Bent van még a kisember? :)
23/27 A kérdező kommentje:
Bent, igen :D De már kifelé-nyomakodós jeleket küld, pl. szinte szurkálásszerű húgyhólyag-fejelgetések jelentkeznek sűrűn (szerintem csusszan egyre lentebb).
2015. aug. 18. 21:42
24/27 anonim válasza:
Az attól van,hogy egyre nagyobb súly nyomja a hólyagodat. Volt nekem is ilyen. Az utolsó 1-2 hétben,10 perc alatt ha nem 3-szor mentem ki pisilni akkor egyszer sem.
25/27 A kérdező kommentje:
Nagyon kellemetlen, néha esküszöm úgy érzem, menten bepisilek :D
2015. aug. 19. 11:19
26/27 anonim válasza:
Ismerős :D Hányszor jött ki pár csepp amikor tüsszentettem te jó ég :D
27/27 anonim válasza:
Szia! Na mi újság? Kibújt a kis ördög? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!