Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején jelentkezhet...

Terhesség elején jelentkezhet vérzés?

Figyelt kérdés
Tesztem pozitiv 8 nap késés után vérzek :( nagyon megijedtem :( reménykedhetem még h megmarad a baba? Nagyon szeretnénk már picit a párommal. Fordult már másnál is elő ilyen? és megmaradt a baba?
2014. jan. 18. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen vérzés nem normális a terhesség alatt. Mindenképpen menj be ügyeletre. Valószínűleg azon kívűl, hogy adnak hormonpótlót, nem sok mindent tudnak tenni, főleg, ha uh-n még semmi nem látszódik. Ez a hormonpótló azonban segíthet. Minden jót!
2014. jan. 18. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor azonnal orvoshoz kell menni!!!

Mert ha gond van, akkor tudnak adni gyógyszert!

De ha nincs probléma, azt ott meg is mondják, illetve hogy mi a teendő, amennyiben van.

Ilyenkor nem kell otthon ülni és várni, hogy mi lesz, hanem tényleg, orvoshoz kell menni. Sürgős esetnek minősül, ezzel bármikor fogadnak.

2014. jan. 18. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem ennyi idős terhesen megjött a mensem de azonnal menj kórházba akkor is! én is bementem.
2014. jan. 18. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Azonnal ügyelet! Mindkét gyermekem mellett vérömleny volt,az orvos mentette meg hormonnal,feküdni kellett míg felszívódott a v.ömleny.Induljatok!
2014. jan. 18. 09:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rutascorbint kell szednem.
2014. jan. 18. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem adtak magzatmegtartót? Mennyire vérzel?
2014. jan. 18. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem adtak. Hát tizes skálán 6 erősségű. Azt mondták valószínű h 1-2 napon belül elmúlik utána kell visszamennem.
2014. jan. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!