Medencetágulási tünetei csak azoknak vannak, akinek nem elég széles a csípőjük, vagy ez ettől teljesen függetlenül bárkinél jelentkezhet?
Figyelt kérdés
Mikor sűrűsödnek be ezek a fájások, és mennyivel szoktak kb. szülés előtt jelentkezni?2015. aug. 9. 19:48
11/27 anonim válasza:
Hát az tuti...szegénynek semmi helye nincs. Én nem igazán éreztem,csak annyit néha amikor ültem,hogy nyom. A 38.n héten fordult meg fejjel lefelé. Nem siette el :)Meg a 36.héttől alig aludtam,sehogy se volt kényelmes.
12/27 A kérdező kommentje:
Na nekem ez a semmit sem alszunk már a 30. héttől jelentkezett, akkor már be volt fordulva fejfekvésbe.
Csak mondják, hogy ahogy egyre lejjebb csúszik, beékelődik a baba fejecskéje, annál elviselhetetlenebb a nyomás.
2015. aug. 9. 21:11
13/27 anonim válasza:
Hát ezt embere válogatja. Ahogy a szülést is. Több barátnőmnek 1-2-5 óra alatt meg lett a kicsi egynek majdnem egy nap,nekem 17 óra. Szóval ahány ember annyi terhesség. Még egyébként ugyanannál az embernél is más lesz a többi. Nem mindenben de lesznek olyan dolgok. Hány éves vagy ha megkérdezhetem? :)
14/27 A kérdező kommentje:
30 vagyok. Te hány évesen szültél?
2015. aug. 9. 21:32
15/27 anonim válasza:
Én 23 vagyok és most szültem Május 29-én. Előtte meg Május 18-án töltöttem a 23-at. :)
16/27 A kérdező kommentje:
Hát akkor Te sokkal energikusabb lehettél szüléskor :D
Na majd meglátjuk, velünk mi lesz ;)
2015. aug. 10. 11:09
17/27 anonim válasza:
Nehogy azt hidd :) Mondom,én már a falat tudtam volna kaparni. Mondtam anyának,hogy nem tudom megszülni. Úgy éreztem,hogy amikor majd nyomnom kell nem fog már menni,mert nincsen erőm. Mondtam az orvosnak,hogy szedjék ki,mert meg fog halni,nem bírom megszülni. Aztán végül sikerült. :)Viszont örülök,hogy nem kaptam epidurálist,mert ugye ott a gerincet szúrja. Anyának 14 éve fáj a háta ha jön a front és szülési fájdalmai vannak. Nagyonn durva.
18/27 A kérdező kommentje:
"Anyának 14 éve fáj a háta ha jön a front és szülési fájdalmai vannak"
Hát az hogy lehet? Sosem hallottam még ilyenről :(
2015. aug. 10. 22:08
19/27 anonim válasza:
Komolyan? Nagyon sok ismerősöm panaszkodik aki kapott,hogy azóta is fáj. A volt párom anyukájának is fáj,de neki ritkán,pedig már 22 lesz a fia.
20/27 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes dolgok ezek...amúgy nem szeretnék én sem epidurálist, tán csak túlélem valahogy a szülést :D
2015. aug. 12. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!