2 nap alatt 4x kaptam meg azt, hogy mikor jön a baba, mert már hatalmas a pocakom. Tényleg olyan nagy, hogy mindenórásnak tűnök?
Szerintetek hány hetes vagyok ránézésre?
Amikor elmeséltem, hogy mikorra várom, akkor olyan reakciókat kaptam, hogy "óriásbébi" lesz, volt, aki csak jajongott, hogy hatalmas lesz, hordjak haskötőt, egy valaki azt is mondta, hogy nagyon lent van, nem vagyok veszélyeztetett, stb. Valószínűleg túlérzékeny vagyok, és ezért esik rosszul. De most a koraszüléses beszólásnál már tényleg megijedtem. Mindenki, aki véleményezte középkorú vagy idősebb nő volt.
Második baba és túlsúlyom is van, sajnos.
Szóval, szerintetek mennyi idős lehetek?
Bocsi de 36-37 hetesnek nézlek. Gondolom nem vagy annyi, ha azt írod kaptál koraszüléses beleszólásokat.
Ne foglalkozz velük, a has mérete meg a szülés várható ideje nem függ össze. :)
Énis így jártam a harmadik gyerekkel :) Mindenki mondta hogy nagy baba lesz, és tényleg hatalmas pocakom volt. Nekem 32 hetesen volt ekkora, mint neked a képen! Aztán szülésnél derült ki, hogy nem a baba nagy, hanem a kzsinór dupla, ezért volt akkora hasam :) (3200g és 63 cm volt a fiam)
Na szóval, 32 hétre tippelek.
Olyan 29-30 hetesnek gondollak, többnek nem.
én is foylton ezt hallgatom, még az orvos is azt kérdezte a 26.héten hogy hol is tartok, harminc mennyi?
Mondom,csak 26.
Az emberek szeretnek túlozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!