Kaptunk egy hatalmas zsák baba ruhát, mit kell még vennünk?
A zsákban van vagy 3-400 db ruha, az egyik ismerősünk hozta el nekünk tegnap és hihetetlenül örülök neki, mert nem állunk túl jól anyagilag.
Az újszülött mérettől van benne úgy 4 éves korig ruha, mindegyiket tudjuk majd használni!
Harisnyák, Sapkák, bundazsák babakocsiba, bundazsák, pulcsik, rengeteg kantáros nadrág, sima nadrág, pólók, rugdalózók, kiskabát, előke, hálózsák vagy mi :D
Azt hiszem ennyi..
Nyári babánk lesz és nagyon sok újszülött nyári ruha van köztük..
Szerintetek mit kell még vennünk a babának mire megszületik?
A zokni jutott eszembe egyedül...
Egy-két nagyméretű, textilpelus anyagú kifogókendő jól jöhet de nem létfeltétel, meg body-t + textilpelust tényleg nem írtál. Ezen kívül hasznos lehet egy matracvédő huzat, én az ikeában vettem olcsón olyat, aminek az egyik oldala neylonos (a másik textil, az van a bab felől a lepedő alatt), így ha nagyot bukik/pisi-kaki baleset van, nem kell a matrac tisztításával bajlódni. Amúgy én a textilpelusokat is az ikeában vettem, nagyon jó minőség és nem volt drága...
Vékonyka pléd szintén onnan volt nekünk, bár nyári babára lehet elég lesz valami más textilnemű is takarócskának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!