Mit sportolhatok terhesen?
Figyelt kérdés
A sport mindig is nagyon fontos szerepet játszott az életünkben. Heti 4x1,5órát edzettem eddig edzőteremben és heti 1x 1órát úsztam. Kiderült, hogy babát várok, és abbahagytam mindent, nehogy ártsak neki. Maradt a séta. De nem bírom, szükségem van a mozgásra, és néha komolyan a sírás kerülget, mikor a párom megy edzeni :(
Felhívtam a dokit, hogy mit sportolhatok. Azt volt a válasz, hogy terhestorna vagy terheseknek való jóga. Na köszi, ez nekem nem sport..
Nem lehet valami rendeset? Nyilván nem akarok súlyt emelgetni, meg maratont futni, de esetleg úszás, szobabicaj, futópadon gyorsabb emelkedős séta és mellé a jóga vagy ilyesmi?
2015. aug. 3. 13:09
11/11 agleh válasza:
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy elliptikus trénert lehet-e használni terhesen?Mennyi a megengedett pulzusszám?Még csak 4 hetes vagyok. Korábban heti 1 alkalommal kosaraztam, de a nyári szünet miatt 2 hónapja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!